BABY

Boka tid

 

BABY YOGA MED START I GULDHEDEN HÖST 2018
Start: 20 Nov
Varar: 3 veckor
Dag: Tisdagar
Tid: 10.00-10.45
Plats: Doktor Bex Gata 4
Kostnad: 450 kr

 

FÖR MER INFO MAILA TILL INFO@YOGAGBG.SE

 

Baby Yoga är en kurs för dig som har en liten nyfödd.

 

IMG_7512
 Under klassen kommer vi arbeta med att stärka upp din kropp efter förlossning. På ett hållbart sätt komma igång med din muskulatur. Vi kommer även prata om hur du själv med enkla medel kan öka upp din bålstabilitet. Under klassen utövar vi Yogaövningar blandat med lite styrka specifikt för bål och bäcken.
Ta med dig

Din bebis
yogamatta om du har
bekväma kläder
Instruktör:
Jag, Isabel, har själv 2 barn och yogat under graviditet och efter förlossning med försiktighet. Jag har undervisat baby yoga i 9 år och har haft flera grupper med mammor och barn som har varit hos mig. Jag tycker det är viktigt att du känner efter i din kropp och de övningar vi gör är anpassade efter dig. Det är meningen att det skall vara en mysig stund med dig och din lilla, inte stressigt.
För vem? Dig med barn som är litet. Dock ej under 8 veckor då jag tycker att du skall vila och barnet är för litet för att vara med i gruppen. Inga barn som går för det kan vara lite rörigt då. Men krypa är helt ok så länge det är ok för dig. Är ditt barn sjukt så hoppas vi andra att du stannar hemma så vi inte smittar ner varandra….:o)
Maila gärna:
Namn
Mobil
Email
Ålder och namn på bäbisen
Vanlig förlossning eller kejsarsnitt
Så jag vet det Innan kursen börjar!
Betalning sker till BG 626-8494 när du bokat en plats på kursen via schemat halva summan återbetalas om du avbokar din plats. Så bokningen är helt bindande för dig men inte för den lilla du tar med dig…. :o)
Boka tid
Har du några frågor maila till info@yogagbg.se
Bokningen är bindande
 Ha det gott!
”Jag kände mig stel i kroppen efter min förlossning och började yoga (för första gången) när min son var ca 3 månader. Det var så skönt att få sträcka ut och använda muskler som jag inte använt på länge. Isabel rättar hela tiden så att man inte felbelastar. Det är lugnt och avkopplande (för både mammor och bebisar) i charmiga lokalen i Guldheden.” Anna mamma till 4 barn :o)