Yogakurs 20.0

FÖRDJUPNINGSKURS I YOGA

Vill du fördjupa dig själv och din practice på mattan?

Jag har själv yogat i över 27 år nu och jag vill hela tiden utveckla mig och yogan i min kropp. Jag kan alltid lära mig mer och då tänker jag att då kan ni det också. Men under alla år jag har yogat och vill lära mig mer har det bara funnits lärarutbildningar. Jag har gått en massa sådana och började undervisa när jag hade yogat i ca 15 år. Dvs jag hade yogat massor och gått på workshops samt utbildningar. Alla lärarutbildningar jag har gått på har varit kanon men det som jag alltid har saknat är en fördjupningskurs i yoga. Och då tänker jag att jag skapar en. Vi behöver enligt mig inte fler yogalärare, utan vi behöver bättre yogalärare och yogautövare. Och det börjar med dig och din practice.

Under två långhelger kommer vi arbeta efter vad DU vill utveckla.

Jag frågar ofta på mina klasser vad ni vill göra? Om ni har några önskemål och om det är några områden på era kroppar som behöver mer uppmärksamhet? Sen ber jag er göra en andningsövning och undertiden du andas så kommer jag gå runt titta på dig när du andas och se hur din kropp ser ut och rör sig. Jag vet även om du har några skador då jag bett om den infon innan klassen börjar. När andningsövningen är över så vet jag, vad jag har för skador att förhålla mig till, kanske har sett vad ni behöver och utefter den informationen så skapar jag en klass. Jag utgår från er och inte från en mall med positioner som jag har förutbestämt skall passa er innan jag ens vet vilka som kommer på klassen. Jag gör tvärt om helt enkelt vilket jag ofta gör.

Jag skapar och undervisar klasser som jag själv hade velat gå på!

Denna kurs kommer ha fokus på dig! Vi kommer under två helger att se hur du kan förfina din yoga i din kropp. Kanske hitta specifika positioner som du måste jobba på. Prata mycket rörelse och biomekanik samt lite anatomi.

Det vi kommer gå igenom är mycket upp till er deltagare. Jag kommer vilja ha ett 30 min samtal mer er innan kursen sätter igång (på tel eller IRL) samt lite tankar på ett mail vad ni vill få ut av kursen. Sen skapas kursen utefter era önskemål. Du kommer lära dig det du vill men du kommer även såklart få lära dig massa saker som någon annan är intresserad av, vilket kommer leda till att du kommer lära dig så mycket MER!!

Jag vill helst att du skall ha yogat minst 10-20 gånger innan du kommer till kursen. Men det kan funka med att detta är din första kontakt med yoga men jag föredrar att du har lite koll och helst att du yogat för mig eller känner nån som har så du vet vad jag är för en prick.

Kursen kommer vara i Göteborg i min studio i Guldheden och vi kommer vara max 10 personer per kurs då jag vill ha tid med er alla.

18-20 September 2020

Fredag 12-18
Lördag 9-18
Söndag 9-17

16-18 Oktober 2020

Fredag 12-18
Lördag 9-17
Söndag 9-18

Innan tillfället i september vill jag ha ett ca 30 min samtal med dig om vad du vill ha ut av kursen. Samt dina skador och speciella behov. Och mellan de två tillfällena kommer jag behöva ha ett samtal med dig igen för att du skall kunna jobba på de saker vi talade om under första helgen.

Investeringen för denna kurs är din tid samt 7 000 kr.

Bokning. För att boka din plats mailar du Isabel på info@yogagbg.se en bokningsavgift på 2000 betalas direkt för att säkra din plats sen skall resterande vara betalt senast den 15 aug 2020. Bokningsavgiften betalas inte tillbaka och vid allvarlig sjukdom får vi lösa det på nått bra sätt. Du kan alltid ge din plats till någon annan.

Tanken är att du skall komma ut från denna kursen med mer information och kunskap om just din kropp och hur du skall ta emot instruktioner så det passar DIG. Vi är ego denna helgen och utgår från ditt perspektiv och ser hur DU skall kunna växa på mattan och yoga hållbart genom hela livet. Jag vill ha en dialog och vill att ni ställer massa frågor. Jag är där för er skull inte för min egen!!

Ser så fram emot att ses och blir det stort intresse för denna kursen så kan det vara så att den kommer gå innan nästa höst. Så uppge gärna om så om du vill gå så fort som möjligt eller om du vill gå i höst. Boka din plats genom att maila mig på info@yogagbg.se

Jag kommer inte gå in på yogafilosofi då jag inte är expert på det. Men det är Tova Olsson så jag kommer erbjuda en online utbildning där ni kan lära er mer om ni är intresserade. Tova är en kollega till mig som är den person som vet mest om yogafilosofi. Detta är helt frivilligt och du bokar kursen genom Tova. Är man intresserad av filosofin så är Tovas online utbildning kanon.