I STUDION

Studion ligger i Guldheden på Dr Bex Gata 4. Spårvagn 10 har sin slutstation 10 meter från studion och studion är liten och personlig. I ett K-Märkt hus i Guldheden granne med ett hem för övergivna katter hittar ni oss.

IMG_4218Jag hyr ut studion till olika lärare. Jag kommer här nedan presentera de som kommer hålla klasser i studion. Detta är inte ett exakt schema så boka dig hos respektive lärare nedan.

 

 

Isabel Holmquist
Tisdag 18.00-19.30
Torsdag 19.30-21.15
Baby Yoga onsd 10.40-11.30 start HT 18
GravidYoga tisd 17.00-17.50 Start HT 18

 

Öppna klasser  tisdag och torsdag och vissa lördagar
Företagsklasser och PT-klasser maila för att boka tid. Även SUP Yoga och yoga på Amundön tisd morgon 6.20-7.20.

Klasserna på tisdag och torsdag är rätt lika varandra. På torsdagar är det en 105 minuters klass där vi under 90 min arbetar relativt fysiskt och de sista 30 min är Yin yoga för att verkligen stretcha ut kroppen och gå ner i varv. Tisdagsklassen är 60 min fysisk yoga och 30 min Yin yoga.

Alla mina klasser är små och fokus ligger på deltagarna, alla nivåer är välkomna det viktigaste är att man försöker och har en positiv inställning. Tror man att det inte kommer gå så kommer det troligtvis inte göra det.

Jag driver Yoga GBG och kommer undervisa Hatha yoga klasser med lite inslag av Yin yoga. Under de senaste 12 åren har jag undervisat yoga och har arbetat med yoga på heltid de senaste 9 åren. Först drev jag Hot Yoga GBG i Johanneberg och nu har jag öppnat en liten studio i Guldheden. Jag kommer även ha en gravidYOGA och babyYOGA. Mer information om mig hittar du HÄR eller lyssna på Yogapodden

info@yogagbg.se

18083844_10155055378555638_1408320901_o

 

Måndagar 17.30-19.00 & 19.15-21.00

IMG_6391

Emma gick en halvårsutbildning för att bli yogalärare hos Yogayama i Stockholm vintern 2017. Anledningen till varför hon valde att utbilda sig i första hand var av nyfikenhet att lära sig mer om yoga. Intresset för hur kropp och sinne fungerar har alltid funnits och yoga gav ännu mer tankar och insikter i sambandet mellan de två. Efter utbildningen startade hon företaget The health club gbg med visionen att erbjuda rådgivning inom alla hälsans olika former, bland annat med hjälp av yoga.

Tidigare har Emma arbetat i gymvärlden som instruktör i bland annat dans, bodybalance mm.

”Det jag vill lära ut i första hand som  yogalärare är teknik och kroppskännedom, detta brinner jag för då jag vill minska skaderisken inom yogan. Yogaklasser som jag håller är Hatha yoga med teknikfokus.”

Emma arbetar även som babysimsinstruktör och studerar kostvetenskap på GU.

För mer information kan man besöka min hemsida www.thehealthclubgbg.se alternativt följa The health club på Facebook. https://www.facebook.com/thehealthclubofficial

Mejl info@thehealthclubgbg.se

Man kan även skicka sms till  0738-060705

 

Varma hälsningar

Emma

TISDAGAR
19.45-21.15
Maria Westerlund
814FAC30-1651-4E6B-9F2F-7161014836DE
FÖRSTA ANA FOREST YOGA KURS I GÖTEBORG

6 v kurs start tisdag 10 april

Pris: 1200 SEK eller 220/klass drop in om det finns plats.

Anmälan: maila smallswedishwoman@yahoo.com

Faktura skickas ut i samband med anmälan, betalning före kursstart. Ingen återbetalning av betald kurs efter kursstart men du kan sälja dina klasser till någon annan om du vill.

ONSDAGAR 
17.30-19.00
Stefan Jernberg
Image-1
Maila Stefan för att boka en plats yogatalksgbg@gmail.com
—————————————————————————————-
MJUK HATA YOGA
Onsdagar
19.15-20.30 
Annelie Njie
image
Jag heter Anneli Njie och är utbildad Hathayogalärare sedan 2013, huvudlärare på den utbilningen var Synne Håkanlind
Det som ligger mig varmast om hjärtat är att få igång folk, och att få dem att känna sig bekväma, med sig själv och sin kropp.
Själv är jag ingen akrobat och kommer aldrig att bli, så den typ av undervisning jag bedriver riktar sig till, dem som känner sig stela och oviga. Därför kör jag en anspråkslös yoga, som passar för alla, även om man får anpassa rörelserna efter individen ibland. Mitt motto är ”All yoga som man Gör är den bästa” yoga skall vara roligt och inspirerande!Jag har bla själv problem med ett knä sedan en ridskada 2010, vilket gör att jag inte har möjlighet att böja och sträcka mitt höger ben fullt ut.
Däremot har yoga träningen gjort att jag kan gå normalt och använda mitt knä utan problem i mitt vardagsliv. Utan yogan hade jag haltat runt i tillvaron. Så Alla kan bli smidigare och må bra, även om det inte är alla förunnat att bli ”cirkusartister”.I passen ingår även en ”egenmassage” teknik från den medicinskayogan,
som är mycket rogivande, och en bra avslutning på ett yogapass. Och även om egenmassagen är rogivande så sätter den fart på energin i kroppen om man använder sig av den regelbundet.
start Januari
150 kr/ lektion om man vill betala/ gång
700 kr för 7 lektioner
1350 kr om man vill betala för hela terminen.
De som är anställda på Neuberghska Ålderdomshemmet får 20% rabatt
TORSDAGAR

18.00-19.00 Teen Yoga med Therese

nor

Är du mellan 12-17år så har jag yoga anpassad just för dig, sju torsdagar 18-19 med start v4.
650 kr för hela kursen
Terese Göting – Certifierad barn- och ungdomsyogalärare enligt Yoga Alliance krav.
Mitt mål är att stärka både på in- och utsidan. En stund att komma ifrån prestation och krav. På klasserna övar vi på andningstekniker för att kunna dämpa stress, vi går igenom grunderna i yoga med statiska positioner och flöden för en balanserad stark kropp. Sist men inte minst en stund för återhämtning av kroppen. Yogaträningen ger en balanserad styrka i kroppen, bättre självkännedom och en stund att fokusera på sig själv utan några krav.
Tonåren kan vara en turbulent tid med kroppsliga förändringar, försöka hitta sig själv, krav på att prestera i skola och idrotter. Man börjar göra sig självständig. Det är saker som funnits hos tonåringar i alla år,  men de ”osynliga” kraven över hur vi ska se ut och vara ökar inte minst med sociala medier. Tillgången till media dygnet runt gör att man aldrig får tid att bara vara och fokusera på sig själv som är mycket viktigt. Tillgången leder till ett ständigt flöde med intryck som hjärnan ska hantera. Under ett yogapass erbjuds andningsövningar, fysiska, stärkande positioner och avslappning. Varmt välkommen att yoga med mig.
Frågor och anmälning görs skickas till info@lillayogakompaniet.se
Finns även på instagram med lite inspiration och nyttig info för föräldrar och barn under @lillayogakompaniet

 

 SÖNDAGAR

Familjeyoga och barnyoga

photo Maëva

Jag heter Maëva Begon och är Yoga Alliance:s certifierad Hathayogalärare med fördjupning i pre/postnatalyoga & Barn och tonårsyogalärare.

I Yoga GBGs studion kommer jag att hålla barn- och familjeyogaklasser på söndag förmiddagar.

Mitt första möte med yogan hände p.g.a. påfrestande hälsoproblem som blev mycket värre efter två täta graviditeter. Yogan blev för mig ett fantastiskt sätt att acceptera mina fysiska möjligheter och begränsningar och att vara i nuet, men det också blev mitt sätt att hitta tillbaka till mig själv som kvinna- utanför min nya roll som mamma. Barnyogan utvecklades lite senare tillsammans med barnen hemma och på förskolan där jag jobbade.

Yogan är en verktygslåda där alla kan plocka det man gillar och behöver (och det brukar inte vara precis samma sak!). Yogan händer så klart på mattan men mycket händer också utanför- och varje människa går sin egen resa i sin egen takt och det är det som gör praktiken så spännande. Att hitta rörelseglädje för stora och små på ett mysigt, kravöst och skadefritt sätt är det jag strävar efter. Alla klasserna anpassas till elevernas olika behov och dagsform och nybörjarna är varmt välkomna!

Vill du läsa mer om mina klasser och dess föredelar, kika gärna på min hemsida http://www.miniyogigbg.com/.

Vid frågor och anmälan, skicka ett mejl till miniyogi.gbg@gmail.com

Caroline är mammaledig men har lite klasser i studion våren 2018 maila henne för mer info
11-2

Varmt välkomna för en ny yummy kursomgång med YogaYum. Kursen kommer att ligga under torsdagar 17.30-19.00 med start v.36 och avslut v. 49, 14 gånger. Vi kommer att utöva asanas (yogapositioner)- flödandes som mer stillsamma, bjuda in till pranayama (andningsövningar) och meditation.

Kursen är för dig som har yogat minst 6 månader regelbundet och som vill dyka djupare in i ditt praktiserande. Klasserna kommer att bjuda in till att arbeta i ett härligt mjukt dynamiskt flöde, där andning och rörelse blandas med musikens fantastiska kraft. Vi kommer både att arbeta med de grundläggande delarna inom yogan, där vi öppnar upp kroppen genom ett mjukt flöde men även guidas in i de mer lekfulla asanas för att utvecklas och expandera i kropp och själ. Alltid stöttade efter de hållningsprinciperna efter där Du är. Vi får en chans att våga släppa taget om det förflutna och inte förföra oss in i framtiden utan att stanna upp i nuet. Var beredd att möta ditt hjärtas vackra puls i flödandes sekvenser men även att våga stanna upp och andas djupare in i stillhet och avslappning. Varje klass bygger på en sankalpa (tema/ personlig intention) som vi arbetar efter. Varmt välkommen in till en ny värld där nya perspektiv kan skapas!

Begränsat antal platser, 12 yogisar, allt för att kunna guida dig in där just Du är på mattan, med energi från dina medyogisar.

 

Tid: Torsdagar. 17.20- 18.50

Datum: Start torsdagen den 3/9 och avslut den 3/12, 14 gånger

Pris:  3000 kr (inkl moms). Möjlighet att delbetala finns. Drop in 250 kr/gång i mån av plats ( ring 0730-323686)

Plats: I Yogagbg yogastudio på Guldheden, Dr Bex gata 4

Anmälan: yogayum.caroline@gmail.com. Anmälan är bindande

Janna Wellander (mammaledig)
Onsdagar 17.30-19.00

 

 

IMG_4026-1-2

Janna är certifierad Anusara Elements yogalärare genom Yoga Buddhi och Power Yogalärare genom  SAFE Educations. Hon har alltid varit intresserad av samspelet mellan kropp, känslor och tanke. När hon upptäckte yogan så fanns äntligen ett sätt, eller utrymme, för att ge uttryck till detta intresse. Janna använder yogan som ett redskap för att upptäcka och utveckla sig själv. Att det samtidigt ger styrka och ökad rörlighet är ju inte fel.
Vill du hitta mer balans och harmoni i ditt liv? Har du stressat för mycket och återigen ställt dig frågan varför, behöver du egentligen prestera mer? Med yogaflöden, yoga asanas och med ”the feminine” som tema så kommer vi i höst att utforska dessa frågor och många fler.
 
Du anmäler dig genom att skicka ett mail till info@jannasyoga.se  Har du några frågor så kan du maila eller ringa 0763370676