VI !

Jag har denna studio och är så glad att det är många som hittar hit. Ni möts på klasser och pratar och lär känna varandra. Jag vill därför uppmärksamma er som kommer och rullar ut mattan hos mig, för utan er så fungerar inte min verksamhet och ni är så viktiga. Jag blir glad när ni kommer och se er växa och utvecklas på mattan.

Så med denna sidan vill jag säga TACK och uppmärksamma dig samt få dig att tänka över lite hur och varför du yogar! Jag har varit med i många intervjuer och känner att jag växer som person och lär mig mer och mer om min egna yoga och hur det påverkar mig. Att reflektera över det är nyttigt.

Vill du oxå dela med dig hör av dig annars kanske frågan kommer snart…;o)

chrisNamn
Chris Olsson
Yogaklass man går på eller kurs?
Yang&Yin tisdag/torsdag på Guldheden
Ålder
37 år

Sysselsättning
Undersköterska på Nordic IVF och Göteborgs Kvinnoklinik

Hur länge har du praktiserat yoga?
Började våren 2017

Vad var det som fick dig att testa första gången?
Jag behövde komma ur en negativ spiral. Hade, efter en separation, mått dåligt en längre period och inte tagit hand om mig själv.

Hur känner du dig i kropp och knopp efter en klass?
Man får en ”gokänsla”. Kroppen är genomarbetad och knoppen är klar. Isabel har en förmåga att få en att tänka klart. Och efter varje gång förvånas jag av allt jag lyckats göra under klassen.

Hur tycker du yoga skiljer sig från annan träning?
Det är en träningsform som passar alla. Man rör sig utefter sina egna förutsättningar och man utmanas av sin egen vilja och förmåga.

Varför tränar du för just Isabel på Yoga GBG?
Isabels sätt att leda klassen är lättsamt och effektivt. Man känner sig aldrig misslyckad! Prestigelöst. Gillar att det är små grupper, känns som att man får mer ut av klassen då. Isabel ser och hör alla i gruppen, och kan hjälpa till där det behövs.

Vem skulle du rekommendera yoga för?
All ages, shapes and sizes 🙂

Har du nått exempel på när du använt yogan utanför mattan och klassen?
Vi får ofta små kloka ord av Isabel, inget ”flum”, utan rakt och realistiskt tänkande bara. Detta försöker jag att ha i bakhuvudet hela tiden.

Vad är yoga för dig?
Ser yogan som en sorts återkoppling till mig själv, både fysiskt och psykiskt.

 

”Blev så glad när Chris kom på klass då jag vet att hon har massa annat i sitt liv och att hon prioriterar sig själv. Jag tänker ofta att om Chris kan komma på klass ibland två gånger i veckan så kan vem som helst det. Själv med tre barn och inget körkort, det är imponerande! Sen att hon alltid testar och är öppen för att försöka nya saker vilket alltid är uppskattat av en yogalärare.”

 

 

unnamed-2

Namn: Charlotte André Karlsson
Yogaklass man går på eller kurs?
Går hos Isabell på Yoga GBG. Går även på Nordic Wellness Exclusives yogapass.
Ålder 55 år
Sysselsättning Arbetar som Controllerassistent
Hur länge har du praktiserat yoga? Jag har yogat i nio år
Vad var det som fick dig att testa första gången?
Det var nyfikenhet! Vad det gäller yogan hos Isabell så var det en artikel i GöteborgsPosten om henne och HotYoga som väckte mitt intresse och fick mig att pröva det.
Hur känner du dig i kropp och knopp efter en klass?
Jag känner mig trött i kroppen, pigg i huvudet, glad och lugn efter en klass

Hur tycker du yoga skiljer sig från annan träning?
När jag tränar annat än yoga kan jag ha tankarna på annat håll än det jag håller på med. På yogan är det OMÖJLIGT att tänka på annat än vad jag gör på mattan. Mao perfekt mindfulness!

Varför tränar du för just Isabel på Yoga GBG?
Tränar hos Isabell eftersom hon är väldigt bra på att instruera, att det är små klasser, att hon rättar till mig om jag gör fel. Hon spelar inte klassisk yoga musik o använder inte rökelser. Det är skönt att slippa! Dessutom är hon en härlig person att lyssna till. Hon är engagerad i saker som även är viktiga för mig. Hon är engagerad i oss elever. Låter oss köpa nötter, choklad mm som är ekologiskt bara för att det är bra. Utan att tjäna en stor slant på det själv. Hon ordnar bra reatreat och workshops. Och SUP Yoga!!!

Vem skulle du rekommendera yoga för?
Jag rekommenderar den för ALLA! (Släpat m många av mina vänner vid det här laget…)

Har du nått exempel på när du använt yogan utanför mattan och klassen?
Använder yogan ganska ofta. Om jag haft ont någonstans. Om jag känner mig stel. Om jag är ute i naturen själv på någon vacker plats kör jag lite yoga.
Vad är yoga för dig?
Yoga för mig är numer nödvändigt. Det gör att jag får ett lugn. Dessutom behöver kroppen tas om hand mer o mer ju äldre man blir.

Vad är skillnaden på yogan när det var Hot Yoga och nu?
Skillnaderna mellan yogan nu o hot yogan är många. Både bra o dåliga saker. Jag gillade värmen o att det är samma rörelser varje gång på hot yoga. Samtidigt så gillar jag spontaniteten nu. Att det är lättare att ställa frågor under klassen. Att det är olika rörelser. Hade gärna fortsatt med den. Men inte enbart m hot yoga. Däremot kan jag enbart köra m den yoga som är nu..

Vad har du för intressen?
Jag tycker om att läsa, vara ute i naturen, träna. Och massor med andra saker! Djur, vänner mm. mm.
Vem skulle du vilja äta middag med om du hade fått välja vem som helst?
Middag finns det många jag skulle vilja äta med, samtliga är osmaskare! Andrea, min dotter, mina båda döda föräldrar, Jane Goodall, Beatrice Potter Webb och många fler.
Vad får dig att må bra?
Att träffa vänner, familj, kompisar, djur, natur, god mat, goda drycker, att vara själv, havet, delaktighet, musik, omtanke och vänlighet och massor mer får mig att må bra.
”Charlotte var precis på sin 200 klass för mig för ett litet tag sen och är så glad att ha henne i studion! Alltid med härliga frågor och intresserad av att lära sig mer. Så tacksam för att du kommer Charlotte och hoppas och vet att vi ses snart igen.” Isabel