December 2014


 

0e52385e8878634c163e131dfca6d967

 

Hela hösten har gått och oj vad många gånger jag har planerat att maila till er…. men det har bara alltid kommit något i vägen. En förkylning eller någon annan dagisbaskilusk eller en extra klass eller något beslut som måste tas. Eftersom jag har känt mig som ett popcorn som har poppat från en studio till en annan plats så har jag nu bestämt mig för att skaffa mig en ny lokal.

Vägen dit har varit snirklig med lite olika alternativ men nu har det landat i detta och det är så kul. Mer information kommer snart men det är 10 min från Kungsportsplatsen, 5 min från Korsvägen och 5 min från Linneplatsen så det är centralt och bra men inte mitt i smeten…:o)

Tanken är att det skall vara en liten studio som är personlig och där man skall få hjälp och förbättra sin yoga. Fysiska klasser och det kommer vara lite varmare än en vanlig klass men inte hot yoga med 40 grader varmt. Dels pga miljömässiga skäl och ekonomiska. Jag kommer nog ha någon varm klass där jag undervisar de 26 positionerna. Men allt är inte helt klart ännu men det kommer mer information inom kort.

Om det är så att jag inte hör av mig innan jul så önskar jag er en jättegod jul!!

9fbeab9515bd9807a8a92a286ddb25ec

 

Vill du träna för mig nu 2014 så finns mina klasser att boka här

Boka tid