YOGAN

Isabel_yoga_skog_08_webEn liten personlig studio i Guldheden med över 25 års erfarenhet av yoga.

 

Bokningssystem

 

Här under kommer en beskrivning av de klasser som erbjuds. Alla klasser går att anpassa efter era önskemål men det är tid, plats och vilken typ av yoga klass som du bestämmer, jag bestämmer innehållet anpassar efter er. Man skall aldrig säga jag kan inte, säg istället ”Jag skall försöka!”

 

Alla klasser bygger på Hatha yoga och specifikt från Bishnu Gosh. Det är fysiska klasser som är anpassade efter dina behov och inga krav på superflexibilitet eller starke adolf. Vi kommer fokusera på det fysiska och enligt min mening så kommer det mentala när du lärt känna din kropp och vet vart du har dina armar och ben. Det spelar ingen roll hur många gånger du hör att du skall fantisera dig att du ligger på en strand med brusande vatten, det kommer när du är redo. Hos mig är det inte några rökelser, sanskrit eller pling-plong utan yoga för mig är som en kraftfull sjukgymnastik där vi arbetar med ryggraden som fokus, inifrån och ut! Du yogar i ett preventivt syfte att vara stake både mentalt och fysiskt för att kunna leva livet. Jag har även som mål att du under din yogaklass skall må bra och gå därifrån med ett leende.

Yang&Yin Yoga 90 & 105

En klass inspirerad av Hatha Yoga med fokus på linjering i kroppen samt att vi skall under klassen ha roligt. 90 Min klassen är uppenbart lite kortare men nästan samma klass. Under nästan 2 timmar eller 90 min är det fullt fokus på att värma upp oss inifrån och ut men även att vi tänka på hur vi rör våra kroppar. Under dessa klasser avslutar vi alltid med 30 min Yin Yoga, dvs övningar som fokuserar mest på stretch. Under 105 minuters klassen kommer det finnas mer utrymme för teknik diskussioner. Alla klasser syftar till att du skall kunna mer när du går ut än när du gick in på klassen. Jag är inte här för min egna skull, jag är här för att vägleda och hjälpa dig att utöva yoga på ett hållbart sätt.

 

_PS13185-fb-2

Privat Yoga

Detta är för dig som vill bättra på din yoga teknik och för dig som vill ge dig själv tid med mig för att få de där små detaljerna. Att under en timma eller två få full uppmärksamhet. För vissa är detta något man vill göra varje vecka och för andra någon gång ibland. Jag kommer även ge dig övningar som du kan ta med dig hem och arbeta på hemma. Man måste bli medveten om sina styrkor och svagheter för att nå ett bättre resultat.

60 min 850 kr (om du varit hos mig tidigare)
3 ggr 2500 kr (om du är ny hos mig)
5 ggr 4500 kr
10 gånger 8000 kr

Privat Yoga Duo

Har du en vän som du kan synka din tid med och som du vill yoga med?

60 min 1200 kr
10 gånger 11 000

PT Yoga Grupp

Detta är för 3-16 personer och det är om du har några stycken som du vill gå ihop med för att yoga tillsammans. Under en timma eller kanske två.

Maila mig för pris info@yogagbg.se

Yoga 84

IMG_0721Detta är den Avancerade Serien som är känd som 84 positioner men det är oändligt många möjligheter och en fantastisk klass som aldrig är statisk. Under klassen så gör vi allt från lotus till handstående. Är man inte en avancerad yogi så tycker jag att man kan testa en klass för att se och försöka. Man blir duktigare av att inspireras av andra som är duktigare än en själv annars växer man inte som person!!

Denna klass tar ca 3 timmar och ges ibland!

Upp&Ner Yoga Workshop

IMG_8026

Under denna klass arbetar vi på att förbättra eller bygga grunden för att du framöver skall kunna stå på huvud, händer eller underbarmar. Vi arbetar först med armbalanser för att sen vända upp och ner på oss själva. Detta är en klass som fokuserar mest på detta men det kan även komma inslag av detta i de andra klasserna. Denna klass kan anpassas och ändras beroende på när den ges.

Denna klass är 3 timmar

 

Gravid Yoga

IMG_5212

För dig som går i väntans tider! Du behöver röra på dig för att orka med förlossning och en framtid med barn som skall bäras, skjutas och lyftas. Under graviditeten blir man oftast lite tröttare och jag tycker personligen att man skall ta det lite lugnt med yoga när man är i de första 12 veckorna. Efter det kan man utöva det utefter sin förmåga. Under graviditeten är man mjukare i kroppen och därför är det viktigt att när man gör yoga att man inte går till sitt maximum, utan väntar och stannar lite innan detta.

Denna klass är ca 60 min

Yoga 40

Denna kallas även för Master Core Series men det kan skrämma vissa men även denna är för nybörjare. Detta är från Bishnu Gosh Linje som i grunden är enkla Hatha övningar som alla kan göra. Vi gör 40 positioner lite beroende på vilka som är med. Vissa övningar är avancerade och de kanske inte passar alla. Men klassen anpassas efter deltagare. Varje övning görs en gång och värmen i salen är inte lika varm men detta gör att vi arbetar på värmen inifrån mer och arbetar aktivare med våra muskler för att bygga styrka och stabilitet. Tony Sanchez som har satt ihop dessa är en fantastisk person som hela tiden utvecklas med yogan, så om 1 år eller två kanske det är 42 positioner men nu är de 40.

Denna klass är ca 2 timmar

SUP YOGA

Under klassen utövar vi yoga på en STAND UP PADDELBOARD nu för 6 året i Göteborg. Det finns en hel sida med info om det här

Yoga 26

26 positioner och 2 andningsövningar från Bishnu Gosh Linje där positionerna är utplockade för att vara anpassade för alla. Detta är de övningar du kommer träna om du går in i en Bikram Studio var som helst i världen. Skillnaden mellan de klasser som jag ger är att de följer inte den så kallade Bikram dialogen. Men det är samma övningar men de kan göras på lite annorlunda sätt för att bättre vara anpassad för dig. I princip alla övningar görs i två set. Vi arbetar med att stärka kroppen och öka upp flexibiliteten. Modifieringar görs om det är så att det är något du inte kan göra vilket inte tillåts lika mycket i Bikram yoga. Sen är det inte lika varmt i salen under klassen. För att vi skall fokusera på att arbeta med våra kroppar och muskler istället för att kämpa mot värmen och fukten.

Denna klass är 100 minuter

Yoga Flow

Denna klass är 60 minuter och är baserad på Hatha övningar. Beroende på vem som är i klassen så anpassas övningarna därefter.

60 min 200 kr

Yoga Företag

Anpassade klasser på 45-60 min som som är utformade efter hur personerna på företaget har för arbetssituation. Jag kommer till er arbetsplats antingen på morgonen, lunch eller vad som passar er bäst. Är det så att man kanske vill ha ett företags event så kan jag även göra det. Att erbjuda yogaklasser på arbetet till de anställda är både uppskattat och en bra investering för dig som företag och de anställda.

Maila info@yogagbg.se för priser

Yoga Event

Tjejdag, Möhippa, Svensexa, företagsaktivitet eller något annat roligt som du vill hitta på med dina vänner.

Hör av dig till mig för att diskutera fram något som skulle passa er. Från 6-30 personer eller fler om ni är det…;o)

maila till info@yogagbg.se

Yoga Barkan

Detta följer Barkan Methods klass är lite mer avancerad då det är i ett högre tempo där det är uppvärmning i form av olika sekvenser som stärker, öppnar upp och ökar rörligheten innan vi går ner till golvet och där är det beroende på klass om vi fokuserar på.

Ryggrad

Höfter

Rörlighet

Styrka

Klassen är ca 80 min lång

Yin Yoga

Under denna klassen så arbetar vi lugnt och metodiskt. Under en timmas klass gör vi ungefär 8-10 positioner som främst är fokuserade på bäckenet och nedre delen av kroppen. Vi håller positionerna från 3-5 minuter och här handlar allt om att slappna av i musklerna så vi kan komma förbi dessa och komma in i bindväven. Detta för att mjuka upp de vävnader som omger musklerna för att kunna bli mjukare i kroppen.

Denna klass är 60-90 min

Baby Yoga

IMG_7694_2

Denna klass är för dig med en liten nyfödd som ännu inte rör så mycket på sig. Det är en kurs på 4 ggr där vi tränar upp bäcken och mage främst men arbetar även på överkroppen då man bär mycket och behöver därför stärka upp kroppen efter en graviditet. Precis efter förlossning och tills du slutat amma har du ett hormon (oxytocin) i kroppen som gör dig något mjukare i lederna. Därför arbetar vi inte så mycket på smidighet här utan mer på styrka och stabilitet. Du kommer även efter varje klass få en läxa på övningar att göra hemma som tar någon minut. För jag vet själv av erfarenhet att man inte har så mycket tid över när man har en liten bebis.

Denna klass är 60 min

Toddler Yoga

Detta är för de som har småttingar som är rörliga, kryper eller går. Och som ändå vill göra något med sin lilla. Istället för att sitta med en kaffekopp på öppna förskolan och titta på sin lilla när den leker kan man istället stå i yoga position och titta på när de små leker med varandra.

Denna klass är 45 min