REFERENSER


Här under så kommer jag samla lite referenser från några som har yogat hos mig. Är det så att du vill lägga till något så maila mig gärna.

info@yogagbg.se

 

Yoga med Isabel berikar och berör på flera plan.
Genom hennes kreativa och variationsrika yoga känner jag mig fylld av kraft, energi o glädje.
Något jag uppskattar med hennes klasser är den öppenhet som skapas i gruppen och som möjliggör en dialog runt olika positioner där ens kroppsmedvetenhet ständigt får utvecklas.
Tack vare yogan hos Isabel har jag fått en förhöjd kroppskänsla som gett mig mer kärlek både till mig själv och andra.

Hennes pt-klasser ger mig stora möjligheter till utveckling och utmaning
utifrån egna förutsättningar. Isabel visar stor lyhördhet för de individuella behoven. Avslutningen på varje pt-klass är en lätt massage som förhöjer
savasana.

 

Så fortsätt med din yoga form och jag hoppas fler och fler kommer att uppskatta den.”

Britt-Marie

Hej Isabel!
Tänk vad du inspirerar mig till att yoga även om mina framsteg går långsamt så känner jag mig oftast så nöjd 😊…och upplyft!
Igår var ett extra roligt pass med variation och lite inslag av de ”gamla” hotyoga positioner. Jag tycker samtidigt att det är roligt med den bredd du visar oss, känner att jag vågar försöka de positioner som är lite svårare för mig.
Jag har nyss gjort ett halvtimmes yoga i trädgården, härligt 😊
Önskar dig en fin fortsättning på veckan och ses nästa vecka.
Kram,Margaretha 😊☀️

 

Isabel på Yoga GBG har lång erfarenhet av yoga och är en väldigt duktig instruktör. Hon har förmågan att möta och utmana alla på deras egen nivå. Det är nästan som att ha en personlig instruktör i grupp. Isabels klasser är inspirerande och varierande och ger mig mycket att ta med till min egen yoga hemma. Dessutom är hon rolig!

Jessica

”Att gå på gravidyoga har varit fantastiskt! Varje klasstillfälle har Isabel visat oss nya övningar, som även går bra att göra hemma, och klasserna har anpassats efter deltagarnas önskemål. Att få varva ner och sträcka ut kroppen varje tisdag var en av veckans höjdpunkter, rekommenderas!”

Malin

 

Jag har gått på Isabels gravidyoga från gravidvecka 18 till 39. Isabel är en mycket engagerad och närvarande instruktör som också delar med sig av egna erfarenheter och tips inför förlossning samt tiden efter. Nivån på kurserna har varit anpassad efter deltagarna. Yogan har stärkt mig både fysiskt och mentalt. Det har varit en av mina favoritstunder i veckan då jag fått fokusera på min kropp och bebisen jag bär. 

Anna Henningsson 2017

”Jag kände mig stel i kroppen efter min förlossning och började yoga (för första gången) när min son var ca 3 månader. Det var så skönt att få sträcka ut och använda muskler som jag inte använt på länge. Isabel rättar hela tiden så att man inte felbelastar. Det är lugnt och avkopplande (för både mammor och bebisar) i charmiga lokalen i Guldheden.” Anna Anders