PT-YOGA


Privatträning i Yoga med mig….:o)

Se info om PT-Online längre ner.

11188263_10155497804540291_5899984396592113900_n

Jag erbjuder privata klasser för dig som har specifika saker som du vill arbeta med. Eller om du bara vill ha full uppmärksamhet från mig i en timma när du yogar. Alla är olika och har olika behov och en timma kan ge så mycket.

Du väljer själv hur många gånger du vill komma där vi talar och fokuserar på dina mål och din kropp. Det kan vara så att du har ont i vissa delar av kroppen och behöver stärka upp eller stretcha ut. Vi tar kanske fram en yogasekvens tillsamman som är helt utformad efter dina behov. Eller så ser jag till att du verkligen tränar fullt ut den timman du är hos mig.

För mig är Yoga Prehab, dvs något du utövar för att förbereda dig på de saker som händer i ditt liv. Inget är konstant och vi råkar ut för olika saker. Det behöver inte vara att vi bryter benet men saker händer i våra liv och genom att utöva den typ av Yoga som jag undervisar så vill jag förbereda er på vad livet har att ge.

Jag ser kroppen som en helhet och hur allt hänger ihop, sättet du går speglar hur du mår i kroppen. Mitt jobb är att studera din kropp och se hur du kan få mer balans i den för att ha en hållbar kropp som skall hålla livet ut.

Jag har själv varit med om olyckor, skador (inte från yogan utan från livet) och graviditeter och har under mina 25 år som yogautövare rehabiliterat mig själv med yogan. Har åtskilliga gånger gått till sjukgymnaster och fått några övningar som är rätt oinspirerande och monotona. Absolut bra för en, men när motivationen tryter är det inte är roligt och jag får inte flow. Därför har jag alltid skapat små yogasekvenser där övningarna ingår och där jag samtidigt använder mig av hela kroppen. Har jag ont i knät så kanske jag inte bara skall träna knät utan foten och höften också. I min bank på hundratals yogaövningar hittar vi de som passar dig.

Och man behöver inte vara skadad för att boka in en PT, det är ett utmärkt tillfälle att öva på vissa saker som du vill bli bättre på eller så hittar du bara inte tiden att träna och att boka en PT är ett bra sätt att göra det med full fokus på dig. Gör det för att blir starkare, smidigare och må bättre.

Man är aldrig för stel för yoga, man kan vara för rörlig och då måste du lära dig att hålla tillbaka dig själv, detta kan vara svårt med en klass på 50 personer som det är på gymyogan ibland. Då kan det vara bra att boka in några PT klasser med mig för att ge dig verktyg att bli bättre på att stanna upp och känna in.

Under klasserna talar vi även om hur du kanske kan ändra andra små saker i ditt liv för att må bättre, kost, vanor eller tankesätt. Helt enkelt helheten!

PT-Online

För dig som tidigare har gått på mina klasser och inte har möjlighet att komma på klass. Jag bor från aug 2020 i Åre så avståndet kan vara avgörande om vi kan ses eller inte. Hör av dig till mig för att boka tid om så och jag kommer ha möjlighet till att ses när jag är i GBG på besök.

1 gång 1000
5 ggr 4500
10 gånger 8 500
20 gånger 16 000

Är det så att du aldrig varit på mina öppna klasser så vill jag gärna att du bokar in minst 5 klasser för att det skall gå att göra något vettigt. Har du klippkort hos mig och går regelbundet så kan det räcka med några klasser för att arbeta på det som du behöver. Eller om du själv vill bestämma när du skall yoga….;o)

Du kanske vill träna tillsammans med någon

Duo-      1 400:- (700p/p)
Trio-       1 950:- (650p/p)
Kvartett- 2 000:- (500p/p)
Kvintett- 2 250:- (450p/p)
Fler än fem eller företag hör av dig så pratar vi, allt går att lösas…:o)

Maila mig så bokar vi in en tid info@yogagbg.se

c1e58c29eed5179b75122786c0e7cff9

Några ord om PT-yoga med Isabel.

Yoga med Isabel berikar och berör på flera plan.
Genom hennes kreativa och variationsrika yoga känner jag mig fylld av kraft, energi o glädje.
Något jag uppskattar med hennes klasser är den öppenhet som skapas i gruppen och som möjliggör en dialog runt olika positioner där ens kroppsmedvetenhet ständigt får utvecklas.
Tack vare yogan hos Isabel har jag fått en förhöjd kroppskänsla som gett mig mer kärlek både till mig själv och andra.

Hennes pt-klasser ger mig stora möjligheter till utveckling och utmaning
utifrån egna förutsättningar. Isabel visar stor lyhördhet för de individuella behoven. Avslutningen på varje pt-klass är en lätt massage som förhöjer
savasana.

Kommentar efter första PT klassen från en av de som tränat hos mig.

”Det kändes klockrent! Programmet passar perfekt både tidsmässigt och för mina problem och efter att ha gjort det några gånger, i kombination med bra styrkeövningar, börjar min rygg äntligen kännas lite bättre. Gubbgången har jag börjat tänka på, känns ovant men du har helt rätt att man går mjukare”