GOD JUL 2014


”And suddenly you know….its time to start something new and trust the magic of beginnings”

Nya lokaler efter jul!

IMG_6643

Vill man köpa ett 10 klippkort innan jul som gäller hela våren så får man göra det till rabatterat pris.

10 klipp 1800

Efter nyår

10 klipp 2000

Klasser som är 2 timmar är det 1 klipp för.

Lokalen kommer ligga uppe i Guldheden!

Hör av dig till mig om du har några frågor eller titta på hemsidan där det uppdateras med information då och då.

www.yogagbg.se

Missa inte den gröna julkalendern som jag, Magnus och Carolin bjuder på under december. Green December Yum på Facebook eller #greeendecemberyum på instagram. Titta på www.instagram.com/yogagbg om du inte har instagram konto.

www.facebook.com/greendecemberyum vi gjorde det för 2 år sen och nu gör vi det igen!!!

10151345_860186347336546_5677210393980418075_n

 

Vill man köpa fantastiskt bra grejer från Helheltshälsa så kan man göra det på https://www.masesgardenbutik.se
10% rabatt på Supergreens samt fraktfritt på hela ordern
Rabattkod: höst2014
Gäller från nu – t.o.m 31/12

header_droppar

Kom på Yoga i Houdinin butiken nu nästa onsdag eller veckan efter den 17 8-9 på morgonen och var med och samla in pengar till Musikhjälpen. Vi har under hösten samlat in 5000 till bröstcancerforskning och 4000 till prostatacancerforskning. Så kom och hjälp oss slå det och slå tillbaka mot HIV! Efter passet bjuds det på frukost och 30 % rabatt om du vill köpa något i butiken. (gäller endast för er som är med och yogar på klassen)

unnamed-5
Vecka 13 kommer jag och Sara Orrensjö (fd extremskidåkerska) åka till Val Disere och hålla i en SKID och YOGA vecka. Den första någonsin med Langely. 10 yogapass under veckan och guidning några dagar på förmiddagarna samt en inspirationsföreläsning med Sara. Boka din plats utan extra kostnad på Langelys hemsida. För resefrågor kontakta dem och för yogafrågor kontakta mig…:o)

_W1E0033

www.langley.eu

Alla som bokar Yoga resa får även 50% i rabatt på hyra av skidkläder från Houdinibutiken på Magasinsgatan i Göteborg.

Sen v. 18 bär det av till Ibiza. Under veckan kommer det erbjudas ca 20 yogapass av olika slag. Hot Yoga, Bikram Yoga, Ashtanga Yoga, Yin Yoga, Hatha Yoga samt Master Core Klasser. Även en upp och ner och en armbalans klass. Alla nivåer är välkomna.

Se mer under retreat uppe i menyn!

 

Hörs vi inte innan Jul Igen så får ni ha en helt fantastisk jul och njut av att kanske vara ledig och få spendera tid med familj och vänner.

 

Sen ett sista tips!

affisch

 

På juldagen har veronica & micke premiär och när lilla H var 3 månader blev jag tillfrågad av Maja om jag ville vara statist! Så om vi inte har blivit bortklippta så är jag, Johan, Maja, Nilla och Sara med i filmen.

Jag kommer går på bio i alla fall och se om jag är med. Sen har jag en Selfie med David och Isabella som jag kommer lägga upp här så ni får se!!!