SkidYoga i Alperna


Jag är så nöjd och glad att Langely nappade på min idé och Sara också!! Så nu händer det v 13 i Val dÍsere häng med!! Boka via Langely.eu frågor om yogan via mig!!

Ski&Yoga i Val d’Isere v.13

Denna temavecka i Val d’Isere i Franska alperna ger dig möjlighet att kombinera fantastisk skidåkning med stärkande och återhämtande yoga. Under veckan kommer det erbjudas ca 10 yogaklasser, morgon, after-ski och kväll och på dagarna kommer du att få inspiration samt handfasta tips om hur du förbättrar din åkteknik på berget.

Sara Orrensjö har en lång karriär inom skidvärlden. Hon har tävlat i extremskidåkning världen över och varit med i flera filmer. Under veckan kommer hon berätta om sina erfarenheter och hålla en inspirationsföreläsning. Under dagarna kommer Sara finnas med som guide på berget där hon kommer hjälpa dig förbättra din teknik i backen. Dock ingen offpiståkning.

Isabel Holmqvist driver Yoga Gbg och har över 20 års erfarenhet av yoga. Med lekfullhet och fokus på anatomi och hållbarhet guidar Isabel dig genom allt från enkla övningar och om du är mer avancerad kommer du bli utmanad. Yogan är en kraftfull sjukgymnastik och under klasserna kommer du lära känna din kropp bättre och få tips på hur man på ett hållbart sätt tränar yoga. Isabel har själv åkt skidor, telemark och snowboard i över 30 år.

Det kommer erbjudas klasser på morgonen innan backarna öppnar för att väcka kroppen och på så sätt värma upp inför en dag i pisten. På eftermiddagen kommer du kunna sträcka ut musklerna för att undvika den värsta träningsvärken och maximera din åkning. Tillåter vädret och solen skiner så flyttar vi ut eftermiddagsklassen på terrassen och njuter av vårsolen. Kvällsklasserna kommer ha som syfte att få ner dig i varv och förbereda dig för en god natts sömn. Klasserna anpassas efter deltagarna och är enkla kraftfulla övningar som är komponerade att passa skid-, snowboard- och telemarksåkare.

Isabel kommer hålla i yogan på morgon, middag och kväll. Under veckan kommer det att vara cirka tio pass och du får veta mer exakt vilka tider när du kommer ner till Val dísere.
Morgonklasserna är ca 8-9 beroende på när backen öppnar. Eftermiddagsklassen är efter backen har stängt vid 16-17 tiden. Kvällsklasserna är ca 20.30-21.30

Sara kommer åka med gästerna efter morgonyogan och fram till lunch. Och håller eventuellt i en föreläsning på tisdag eftermiddag.

Boka din plats på Ski&Yoga vecka 13 genom att  förboka när du köper din resa. Det får plats max 20 deltagare.