Så nu är det 2015!


 

Varje år känns det lika underligt att skriva en ny siffra och känns som jag inte vant mig vid 2014 ännu. Men nu nytt år nya utmaningar!

9141af426e4610577cb0c999ae1465c7

 

Studion är på full väg och nu börjar det likna nått. Dusch beställd och omklädningsskåp är på plats. Speglar kommer förhoppningsvis monteras denna veckan och gardiner skall sys…. Lite som en tomteverkstad fast i en annan tappning. Jag har försökt så gott jag har kunnat att återanvända och köpa begagnat men det får bli en tur till IKEA ändå….. :o)

IMG_7044
Santas little ”helpers”

 

Min ambition är att skapa en studio där man kommer känna sig välkommen och där man kan vara sig själv. Jag utgår för det mesta efter mig själv och vad jag själv skulle gilla och eftersom jag är en rätt enkel person så kommer det bli enkelt.

 

Schemat för januari och februari är uppe för bokning. BOKA HÄR

WORKSHOP 31 jan och 28 feb

Sista lördagen i januari har jag en inversions workshop då vi kommer arbeta med att lyfta oss själva. Tekniker och övningar för att bygga upp styrka så vi senare den 28 feb kan uppleva en upp och ner workshop. Så vi inte kommer och trillar platt på pannan….:o)

Boka en och en eller båda så får du en liten present!

440 kr st eller 2 klipp

 

GRAVID YOGA

Tre tisdagar i februari kommer jag ha en liten gravid yoga kurs. Graviditet är så individuellt och en 8 v kurs kan vara svårt att gå då man inte vet från vecka till vecka hur man mår. Klasserna kommer fokusera på att stärka upp innan en förlossning och även tips och råd för vad du skall tänka på direkt efter förlossning samt de första månaderna. Du kanske känner någon som skulle vilja gå!

3 ggr 500 kr

IMG_7038

 

Det kanske råder lite förvirring om hur och vad för klasser som kommer erbjudas. Jag har fått en ny superfin logga och ändrar till YOGA GBG inom kort. Hemsidan är www.yogagbg.se och Email kommer ni framöver få av info@yogagbg.se och maila även dit om du kommer ihåg! Däremot så kommer hotyogagbg.se finnas kvar av tekniska skäl och den gamla mailen funkar. Facebook tillåter inte namnbyte eftersom jag har för många likes…. Bra men i detta läget hade det varit bra att kunna ändra namnet…

Alla klasser som jag kommer hålla i studion kommer vara Hatha Yoga inspirerade. Har du tränar Hot Yoga för mig tidigare kommer du känna igen dig. Det kommer vara varmt men inte 37 grader. Du kommer få träna en yoga som är hållbar och som du kan ta med dig hem och kanske göra på din egna matta i vardagsrummet. Tanken är att du skall få kunskap om HUR du skall träna på bästa det mest skonsamma sätt för att stärka kroppen. Fortfarande utan solhälsning och hunden och utan pling-plong och rökelser. Det överlåter jag åt andra yogalärare. Yoga är för mig en fysisk typ av sjukgymnastik och jag har sagt det innan och upprepar mig. Du gör det för din skull inte för någon annans.

Klippkort 2000 för 10 ggr och klasserna är mellan 90-120 min långa.
en gång 220 kr. Klippkorten gäller i 6 månader (juli-aug räknas inte)

Privat klass 800 kr

Kontakta mig för yoga events om du vill…:o)

I mars kommer Luciana från NY hit och kommer undervisa klasser som ni alla kan gå på med era klippkort.

 

I mars så har jag och Sara Orrensjö i samarbete med resebyrån Langely en skid och Yoga resa. Att kombinera dessa två är så bra och hoppas ni kanske har möjlighet att åka med. Ca 10 klasser under veckan samt guidning med Sara på förmiddagen. Boka dig genom www.langley.eu och glöm inte att boka yogavecka (utan extra kostnad)

 

I slutet på April så kommer jag åka till IBIZA för att undervisa på www.hotyogaibiza.com tillsammans med Sebastien som är en fantastisk yogi som jag träffade i Mexico. Under veckan på Ibiza så erbjuds det ca 20 klasser i olika stilar, Yin, Ashtanga, Hot, Bikram och Master Core Workshops och annat roligt. Glöm inte att boka dig!!

3214ca85d70f000c5618319af4cc0e10

 

Yoga GBG är inte ensamma uppe i studion i Guldheden, under våren kommer flera andra lärare undervisa i studion i sin egen regi. Vissa av klasserna går att boka via timecenter och andra inte. Kontakta dem för mer information. Det har blivit som ett litet yogahus, det gillar jag!
Anja (www.yogabuddhi.se) har sina lärarutbildningar i Anusara yoga i studion samt Caroline (www.yogayum.me) har klasser på torsdagar. Ta kontakt med dem för mer info om det.

Maria Frey Skött har Kundalini yoga klasser som går att boka genom Yoga GBG´s bokning (www.timecenter.com/hotyogagbg) Hon har egna klippkort så lös betalning via henne men boka ovan.

030d07021099098e9557e8ca6aa23a7b

 

Den Nya studion ligger på Doktor Bex Gata 4. Ovanför Doktor Frids Torg. Det är enkelt att ta sig hit med spårvagn nr 10 som stannar utanför dörren på Doktor Sydows Gata den går från Nordstan via Valand, Vasaplatsen och Chalmers eller med Buss 52 Från Linnéplatsen eller Korsvägen som stannar på Doktor Westrings Gata som är 100 meter från Yoga GBG. Det är 1.1 km att gå från Sahlgrenska och 1.1 km från Wavrinskys plats. Parkering finns på gatan utanför och kostar 5 kr i timman eller 1 kr kvällstid. Studion ligger precis på tullgränsen så den som är inne kan stanna innanför och den som inte vill åka in kan parkera och gå 100 meter till studion. (om man kommer från Mölndalshållet)

IMG_4236

Här är Yoga GBG!

På 50-talet var lokalen det mest moderna du kunde tänka dig. Idag är den K-märkt och har så mycket karaktär!

Jag försöker få reda på lite historia om lokalen så vet du nått får du gärna höra av dig. Vissa släktforskar jag lokalforskar..;o)

 

Sen är det lite mer spännande saker på gång men det sparar jag till nästa månad då jag vet mer!

 

Ha en underbar helg för er som är lediga och ser fram emot att ses snart i den nya studion. Delar med mig av årets första dopp på nyårsdagen….. +2 grader och kallaste doppet för min del utan bastubad innan! Men man känner livet i sig vill jag lova!!

 

God fortsättning och kram på digIMG_7015