Löven faller…..


0ea453488a439050529050a0fc56da47

Löven faller….

Än en gång vaknar man upp efter sommaren och inser att det helt plötsligt är november. Min mamma har i alla år sagt att efter min brors födelsedag den 8 nov så säger det svish och så är det jul. Jag måste medge att jag börjar hålla med henne.

De säger att ju äldre vi blir desto fortare uppfattar vi tiden, att tiden går snabbare helt enkelt. Det är för att den blir en mindre och mindre del av vårt levda liv. Att min 3.5 åring tycker det är en evighet till onsdagens biobesök är då inte så konstigt. Våra erfarenheter av tid gör att vi uppfattar den olika. Jag försöker göra det bästa av min och gör så mycket som jag bara kan, sån har jag alltid varit och kommer nog alltid förbli. En vän till mig har gått in i väggen och vi är rätt lika han och jag. Säger nästan aldrig nej och har 100 projekt på gång samtidigt. När jag rannsakar och ser och utvärderar varför jag inte gått in i väggen eller blivit utbränd är för att jag har min matta som jag återvänder till flera gånger om dagen. Inte alltid till min matta men till den plats i mitt inre där det är lite ro. Sen en bidragande faktor är säkert att jag vid ung ålder insåg att stressar man på så missar man halva grejen. Nu i november så vill jag uppmana er alla att stanna upp mitt i dagen och bara göra ingenting. (jag vet att det är svårt….:o) Vår hjärnor behöver små pauser och de är viktiga för att vi skall må bra och inte tappa fattningen.

Jag har mailat om det tidigare men vill ta tillfället i akt att prata om en app som jag har tagit fram tillsammans med ett företag i Danmark. Den finns på APPstore och heter YOGO. Den kan du använda i vardagen för att få den här lilla pausen. Det är 3 min korta yogapauser som du kan göra när som. Den är framtagen för skola och det finns flest YOGO för barn men även ett gäng för oss vuxna. Så ladda ner den (innan den börjar kosta pengar. Jobbar du inom skola kontakta mig så kan jag informera hur du får licens för skola eller förskola)

Under våren så kommer jag arbeta med pedagoger i Mölndals kommun och hålla inspirationsföreläsningar för dem. Så roligt! Jag har i över tre år nu arbetat som hälsoinspiratör eller livsinspiratör skulle jag nog mer vilja kalla det. Att få föreläsa och sprida min snart 25 år långa erfarenhet av yoga och mat är så roligt. Är detta nått du skulle vara intresserad av på ditt företag hör av dig om så. För då kommer jag och rör om i grytan….:o)

 

NOVEMBER Den 11-13 november har jag ett Retreat i Bohuslän (fåtal platser kvar) där vi under en helg just hittar oss själva lite smått på våra mattor. Vi yogar, äter god mat och spenderar tid i naturen. Sen sover vi gott och ror om oss själva. Du som deltagare kan koppla av och behöver inte ta en massa beslut eller ta hand om någon annan. Denna helgen är för dig!

img_6324

NOVEMBER Den 20 November kommer jag tillsammans med Lina ha en workshop där jag håller i Yogan och Lina kommer prata om Ayurveda och den filosofin. Lina kommer även ha små readings för att du skall få reda på vilken typ du är. Boka dig via schemat eller maila mig.

DECEMBER Jag har klasser i studion fram till Lucia sen firar jag jul….:o) Men har en JULYOGAWORKSHOP 3 timmar den 27 December

46756_10153901209923969_488885770046761296_n

JANUARI Klasserna börjar från den 9 januari och framåt och den 12-15 januari kommer jag ha en VÅRboost för att sätta goda vanor det första du gör på året. Under 4 dagar (du kan köra 6 om du vill) kommer jag guida dig genom hela din kropp och tala om kost och hur du skall sätta goda vanor för våren 2017.

I vår Skid och yoga retreaten är bokade och nu i vår kommer jag och Sara åka till Disentis i Alperna den 27-30 januari och den 17-20 mars. Det finns några få platser kvar då vi är en liten grupp som åker. Vi kommer även åka till Kittelfjäll i april så hör av dig om du vill hänga med på nått av dessa. Man måste inte vara super avancerad skidåkare eller yogautövare utan tanken är att man skall lära sig massor och åka skidor med sköna människor i en skön och avslappnad miljö där allt är fixat!!!

12805940_10154071564638969_5305970088083085475_n

I vår Gravidyoga och Baby yoga sätter igång till våren igen och maila om du är intresserad av att vara med. Jag har nu under 7 år haft både baby yoga och gravidyoga och jag tycker det är så fantastiskt roligt! Att ta den tiden under graviditet och efter förlossning är väl investerad tid.

Lite info från mig så ni vet vad jag pysslar med. Enklast är att nå mig via mail men jag finns såklart på alla sociala medier……

Höstiga hälsningar till er och ta vara på tiden för tid är allt vi har

Med Värme

Isabel

Doktor Bex Gata 4

INSTAGRAM: yogaGBG

info@yogagbg.se

www.yogagbg.se

https://www.facebook.com/YogaGBGse

lyssna på:www.acast.com/yogapodden

eller via itunes (eller valfri podcast-app)

APP= YOGO via Appstore eller liknande

https://www.youtube.com/results?q=yoga+gbg