Snart JUL 2017!


November 2017
Nu har min bror fyllt år och då enligt min mamma är det snart jul 😂
Tiden går så fort och de säger att ju äldre man blir desto snabbare tycker man att tiden gå då den blir för varje dag som går en kortare tid av ens liv. Vet inte om detta stämmer men jag vet att en timma för en 4 åring kan vara en evighet. Även för mig som mamma när jag var 5 minut får frågan när man är framme😉 jag har nu passerat 40 och känner att tiden springer fram. Så ta vara på den tid du har, fyll den med konfetti. 🎉eller LÖV…!!
1B4A2332_web
Studion är i full gång och jag har öppna klasser varje tisd 18 och torsd 19.30. Fram till jul. Varje klass är blandad då jag har en del fysisk först och avslutar alltid med Yin Yoga. Så oavsett vilken nivå du är på så är du välkommen. Pratade med en kompis nu när jag var i San Fransisco och hon sa att hon skulle vara livrädd för att gå på en av mina klasser. Jag undrade varför? Hon sa för att jag gör så mycket avancerat på mina bilder som jag publicerar på Instagram och Facebook. Hon bor igår på klasser med Rusty Wells och Janet Stone ofta och är en erfaren utövare. Jag har väl tänkt på det ibland men tänkt att såklart tror väl inte folk att jag tvingar alla att stå på händer på alla mina klasser 😂 så bara för att klargöra det så är mina klasser väldigt enkla. Det går i ett lugnt tempo och jag förklarar på ett enkelt sätt hur du skall röra dig. Det enda du behöver är ett öppet sinne och som jag säger ofta tänk såhär. ”Det här testar jag” istället för att tänka ”Min kropp har aldrig gjort detta innan, detta kommer aldrig att gå”
5da453904115b094dfd279968fe3e2e1
Mycket av vår fysiska förmåga sitter i huvudet och det är det stora hindret att komma över.
Jag har precis varit i Valencia på en ledarskapsutbildning där jag varit det hälsosamma fysiska inslaget. Med yoga, rörelse meditation och stillhet. Känns så roligt att företag ser vikten i att i kombination med en mental ansträngning som en konferens med långa dagar bryta det med yoga och rörelse. Så vill du ha med mig hör av dig 😊 jag har även färdiga koncept som är prisvärda👍 har över 8 års erfarenhet av att hålla retreats och över 20 års erfarenhet av Events. Så är inte bara yogalärare😉 jag är mamma oxå (risk för att detta skämt flyger över huvudet på vissa😆)
Så nu till lite vad som händer framöver
  • 18 nov UPP OCH NER WORKSHOP där vi kommer stå på händer1B4A2367_web
  • 18 nov är det Yoga of Hope i studion en klass där vi samlar in pengar till Barncancerfonden
  • 19 nov ARMBALANS WORKSHOP Lär dig tekniker och olika armbalanser så du kan lära dig att balansera på dina händer. Inte handstående utan allt annat på händer eller underarmar
  • 17 Nov en Yoga Wheel klass på HiYoga Masthugget
  • 23 nov HOUDINIYOGA än en gång i deras fantastiska butik på IMG_5713Magasinsgatan. En donationsklass även detta där Houdini bjuder på frukost ihop efter klassen om man hinner. Passa även på att köpa julklappar 😉
  • I december sätter vi för 6 året på rad igång Green December Yum igen. Den Julkalender som ger dig inspiration till en grön drink varje dag! Gilla sidan på Facebook för att inte missa. https://www.facebook.com/GreenDecemberYum/
  • 19 dec sista klassen innan jul så boka dig!!0e52385e8878634c163e131dfca6d967
    28 December håller jag en 3 timmar TOMTEYOGA
    En workshop då vi yogar ut julen. 17.30-20.30 i studion ✌
  • V. 5 SKI&YOGA RETREAT i Österrike. En vecka då du får yoga varje IMG_1354dag med mig och åka skidor varje förmiddag för att spetsa din skidåkning. För alla nivåer och jag håller i Yogan och Sara Orrensjö håller i skidåkningen. Men vi hjälper varandra och gör det till en vecka då alla känner sig delaktiga. Vi äter middag ihop om ni vill och går på lite afterski och gör detta till en vecka som du kommer minnas och dra nytta av på många sätt.
  • Morgonyogan på Amundön fortsätter som kurs till våren så hör av dig om du vill boka upp dig.
  • Gravidyoga start 16 jan
  • Baby Yoga start 16 jan
Så jag hoppas att vi ses snart och kom ihåg att det är bara att höra av dig om du har några frågor och om det är något du undrar över. Samma som jag alltid säger innan klass och som jag sagt de senaste åren, att jag ställer mig på mattan framför dig och undervisar är för att jag är där för din skulle. För att du skall utvecklas och lära dig något. Så jag kan föra vidare all den kunskap som jag under 25 år samlat på mig. Jag var på en klass i London förra veckan. En Vinyasa 3+ som var extremt avancerad och jag hade inte full koll och kunde inte göra allt men läraren guidade mig in i positioner som jag inte trodde att jag kunde göra. Detta gjorde jag för att jag kände när det hade gått 10 min att hon var där för vår skull, inte för sin egna skull. Att jag kunde luta mig tillbaka och vara helt trygg i att hon skulle guida mig. Så strävar jag att vara som lärare och anpassar alltid mina klasser efter vilka ni är. I min studio är det aldrig mer än 14 personer och där har jag möjlighet att se er alla och guida er utefter min förmåga. Så kom och rulla ut din matta i Guldheden…:o)
Ha det bra och hoppas du mår bra och yogar vart du än är.
Isabel
Yoga GBG
https://www.instagram.com/yogagbg/
Yogapodden logga
Lyssna på mina 4 avsnitt
Image-1
Få mig i fickan, jag guidar dig och dina barn under korta yogaövningar.
Image-1-2
SKID&YOGA RESA V 5 med oss två!!