HÄRLIGA HEMSEDAL


12805940_10154071564638969_5305970088083085475_nSKID&YOGA HELG

24-27 JANUARI

HEMSEDAL

i samarbete med

image1

Helgen i Hemsedal kommer bli helt fantastisk. Detta är helgen då du bara checkar ut och låter oss ta hand om dig. Vi åker buss från Göteborg på torsdagen kl 14.30. På vägen upp så fixar vi matsäck, vi bor i ett super härligt hus med utsikt över backen och med pool på taket. Ett stort rum där vi kan yoga på morgonen och efter skidåkningen på em innan after-ski.

Denna resan är för dig som gillar skidåkning och som vill få ut så mycket som möjligt av din skidåkning. Jag personligen tycker att när man åker skidor så tullar man på mycket av det man i vanliga fall tycker är viktigt. Och då tänker jag främst på maten. Att kunna åka iväg en helg och du vet att all mat är förberedd, du behöver inte laga. Och att den maten som serveras är ekologisk och näringsriktig. Jag (Isabel) har under se senaste 9 åren drivit retreat i olika former och jag har märkt att maten är så viktig. Man kan yoga och åka massa skidor men sen när man skall välja mat så finns det bara sådan mat som sänker en och inte lyfter en.

Är det så att man vill välja bort lunchen så hör av dig så fixar vi det. Det finns många andra alternativ i Hemsedal där de serverar hamburgare och pommes…;o)

Första kvällen så bjuder vi på lite after-ski med bubbel och plock i huset innan middagen. Sen om man vill ha med vin eller öl så är det fritt fram att ta med sig det. Vi kör After-ski i huset eller på byn det väljer man själv.

Det finns tre rum med två våningsängar. Ett rum med en dubbelsäng och ett rum med en familjesäng. Dvs 1 sover där uppe och två delar nederslafen.

Tanken med denna helgen är att vi skall åka massa skidor. Njuta av en härlig natur och äta god hälsosam mat som vi blir mätta på så vi kan åka skidor hela dagarna och yoga. Lunch äter vi var och en för sig antingen i huset eller på byn men frukost och 3 rätters middag äter vi tillsammans. Maten lagas av C.Urbanke som tidigare drev Berit&Elvy som Isabel har anlitat de senaste 5 åren. God näringsrik ekologisk mat.

Lunchen kommer gå att få med sig i en liten låda om man vill äta någon annanstans än i huset. Dock kan rekommendera att man har med en bra ryggsäck att packa den i.

Mer info kommer inom kort men en resa från GBG torsd-sönd inkl allt dock ej dryck kostar 9 800 se ovan för lite mer info.

Vi åker buss från Göteborg och äter ekologisk klimatsmart mat och åker skidor och yogar ihop under en helg. Samt går omkring i underställ och hänger i huset. Ta med badkläder till bubbelpoolsbad. Fantastiska längdspår finns precis utanför husknuten. Du väljer vad du vill vara med på men yoga erbjuds varje dag för att du skall få ut så mycket som möjligt av din skidåkning och skidcoaching erbjuds varje förmiddag.

Get-27Get-28