YOGA WORKSHOP MED SAM AZIZ & ISABEL HOLMQUIST


Den 11 maj möts vi på mattan i studion i Guldheden. Isabel och Sam kommer under denna workshop som är från 9.30-12 guida dig genom din kropp på olika sätt. Isabel och Sam är väldigt olika men ändå samma grundsyn på yogan. Att se positionerna från olika perspektiv, manligt, kvinnligt, avslappnat, aktivt. Där olikheterna och skillnaderna möts det är där det händer.

Vi börjar med en Vinyasa då Sam först guidar dig genom en sekvens på sitt sätt och sen Isabel tar över och gör samma sekvens fast på sitt. Sen avslutar vi med en härlig Yin då både Isabel och Sam ger sina instruktioner och tankar kring positionerna. Vi kommer båda finnas på plats för att hela tiden korrigera och assistera er under klassen.

Efter klassen ingår det en lunch från @rawfoodbyerica

Hoppas vi ses!

Begränsat antal platser så först till kvarn.

Bokningen är bindande

Maila info@yogagbg.se för att boka din plats

Kostnad är 600 inkl lunch.