Snart är sommaren här igen!


Kul att du klickade dig hit och ville läsa hela nyhestmailet denna gång. Jag fattar att man inte har tid men du som tar dig tid, tack!

Denna vintern och våren har varit helt fantastiskt med massa skidåkning och härliga resor. Så glad och tacksam över att ha kunnat puzzla ihop min vardag för att kunna åka iväg. Och tack för allt tålamod från er som inte fått gå som vanligt på era klasser då de ibland har ändrats om. I vinter har vi varit i både Hemsedal och Åre och ser fram emot nästa vinter redan!! SKI&YOGA RETREAT 2020 blir i början på vintern så du kan dra nytta av allt du lärt dig under resten av säsongen. Hör av dig om du är nyfiken och vill veta mer.

Nu i maj är schemat i princip som det skall fram till jag åker till New York första veckan i juni. Jag har drömt om New York sen jag varit liten och inte åkt för jag har tänkt att jag vill ha pengar när jag åker dit. (att jag blev yogalärere var väl inte rätt drag i den riktningen) Vill kunna bo centralt och äta gott. Nu har jag av Camilla fått ett erbjudande jag inte kan säga nej till! Camilla är i studion och håller i The Practice på torsdagar. Hon har bott där i 15 år och är yogalärare och kan hela staden som sin egna bakficka, och hon är min guide och yogabuddy i stan. Jag kommer yoga, yoga och äta god mat i nästan en vecka och det skall bli helt magiskt. När jag kommer hem sätter SOMMARBOOSTEN igång och jag kommer dela med mig av alla mina intryck i New York! Så boka dig redan nu!! 11-16 juni. Så skicka mig dina bästa mat och yoga tips i New York!!!

Men först är det Påsk och vissa av er är säkert iväg på påskledighet. Är ni uppe i Bohuslän så har jag en yoga på Långfredagen. Istället för att vila och göra ingenting så kan man inleda dagen med en klass i Hogane Gamla Skola vid Svennby Gamla Kyrka mellan Bovallstrand och Hamburgsund!

9.30-11.15 Ses vi för en lång yoga med styrka, flexibilitet och stretch

Jag var iväg i Italien precis tillsammans med ett företag som hade en ledarskapsutbildning och konferens. Där hade jag yoga med deltagarna samt meditation och det är andra gången jag är med samma företag och det blir så bra! Att kombinera yoga med det är toppen. Att få en möjlighet till att stänga av under så intensiva dagar ger så bra resultat. Så hör av dig om du skall på konferens och vill ha med mig. Jag är öppen för alla förslag!

Jag läste boken Löparens Hjärta av Markus Torgeby när jag var i Italien på tips från en kompis. Den är intressant och han avslutar boken med en sådan bra tanke som jag gärna delar med mig till er.

”Jag tror att vår tids stora utmaning handlar om att stänga av, av vems tankar är det jag går runt med om jag aldrig hinner tänka efter? Om jag aldrig ser på mitt liv utifrån? Om det aldrig är tyst? Inte är det mina i alla fall”

Det är så sant och jag tampas mellan att logga ut helt och samtidigt som jag gillar att dela med mig. Jag vet att det är många som följer mig här och där som kanske någongång kommer på en klass. Jag vill inte ha massa följare utan jag vill att dom som följer mig kanske en dag hänger med på nån resa eller kommer på en yogaklass, workshop eller retreat. Eller att de följer mig för att de gillar mig funkar oxå….:o) Så jag försöker ha en liten balans och stänga av ibland och ibland är jag lite mer aktiv. För det mesta så handlar det om att min tel konstant är full och det är där jag gör allt, så funkar inte den så blir det inget! Men om du inte gör det och kanske vill, följ mig på instagram @yogagbg för där lägger jag upp oftare än jag skickar mail.

När jag var i Italien så var jag även på en Jivamukti klass och det var så roligt, hela klassen var på Italienska och jag fattade inte ett enda ord. Men det gjorde inget, det som slog mig under klassen var att när jag träffar någon som aldrig yogat tidigare eller inte varit på någon av mina klasser. Så är det som JAG talar italienska till dom, det går inte alltid hela vägen fram och man hänger inte med på allt men mycket fattar man. Så att gå på klasser där man fattar noll är fantastiskt givande för man lär sig alltid något nytt.

Jag skall ner till Varberg i början av Maj och hålla i en ARMBALANS WORKSHOP på just Kajplats Balans som ligger i Träslövsläge. Min kompis Hanna har en studio där så jag skall dit och gästspela! Det skall bli så kul och jag var där för ett tag sen och nu kommer jag tillbaka. Jag åker med bil från Göteborg så följ med om du vill. Hör bara av dig till mig så löser vi det.

Sen är det inte långt kvar till SUP yoga premiären, jag kommer ha öppna klasser i år igen för sjätte året i rad nere vid Askimsbadet, den perfekta saken att göra med en eller flera vänner. SÅ roligt och alla är lika kassa brukar jag säga, även om du har yogat mycket så är det en helt annan nivå. Jag tycker oxå att mycket av det jag känner i kroppen när jag SUP Yogar kan jag ta med mig till land när jag yogar på min matta. Min förståelse för många positioner har antingen fördjupats eller så har poletten trillat på plats kroppsligt. Vi sätter igång med första klassen den 11 maj. Boka dig redan nu! Har redan några möhippor bokade!!

Den 11 maj har jag och Sam Aziz ett event, en god vän till mig men även en kollega som jag tycker mycket om. Vi kommer ha en workshop i studion som är en Vinyasa/Yin klass. Någon av oss börjar med en Vinyasa sen skall den andra undervisa i princip samma men ur sitt perspektiv, sen samma med Yin Yoga positionerna. Då jag och Sam är väldigt olika så tror vi att det kommer bli hur bra som helst. Att få två helt olika lärares syn på exakt samma sak. Sen är det Sams fru Erica Palmcrantz Aziz som har @rawfoodbyerica som kommer laga maten till lunchen. Sådan Lyx!! Det finns bara någon plats kvar så först till kvarn och vi blir inte fler än 15!

Sen kommer sommaren snabbare än vad du tror, har du kort så kom ihåg att de surnar efter 8 månader så kom och yoga nu i Maj och använd upp det så dina gånger inte brinner inne. Är det så att du har din matta i studion så får du oxå hämta den om det inte är så att du kommer regelbundet och använder den. Matthotellet är inte för att förvara utan för att checka in och checka ut….;o)

9 MAJ är det dags för HOUDINI YOGA igen så kom och yoga i GBG härligaste butik på Magasinsgatan. Vi flyttar undan kläder och yogar i en timma sen bjuder de på frukost efter passet och vi samlar in pengar till ett välgörande ändamål. Så hör av dig om du vill komma så förbokar jag en plats till dig!! Ses på mattan!!!

Bada nu i påsk och vill du ha en ny baddräkt så finns det fina från Emma&Malena. Jag tar lite bilder med dom ihop med @fotolisas och trodde inte i min vildaste fantasi när jag var yngre att jag vid närmare 42 års ålder skulle vara baddräktsmodell….;o)

Morgonyoga vid AMUNDÖN 6.30-7.30
Tisdagar fram till midsommar!!

Nu är det påsk och jag önskar dig en riktigt Glad Påsk och hoppas att vi ses framöver. På Valborg är det ingen klass annars är det klass tisd 18.00-19.30 och torsdag 19.15-21.00 som gäller. Men titta alltid på schemat och boka dig via det.

Med Värme från Isabel

info@yogagbg.se

Doktor Bex Gata 4

https://www.instagram.com/yogagbg/

https://www.facebook.com/YogaGBGse

PÅSKYOGA I BOHUSLÄN LÅNGFREDAGEN 9.30-11.15 
ARMBALANS WORKSHOP 5 MAJ PÅ KAJPLATS BALANS
HOIDINI YOGA 9 MAJ 8-9 PÅ Magasinsgatan
SAM AZIZ&ISABEL VINYASA&YIN WORKSHOP 11 MAJ
SOMMARBOOST 11-16 Juni
HÖST RETREAT BOHUSLÄN 16-18 Nov
Svalbard Maj 2020 Yogaexpedition

Lyssna på YOGAPODDEN :www.acast.com/yogapoddeneller via itunes (eller valfri podcast-app)
YOGO en Yogaapp med 3 min enkla övningar för barn och vuxna, framtaget för skola med mig som den svenska rösten

Yogaretreat i Bohuslän 16-18 Nov
https://www.hotyogagbg.se/retreat

ALLA MINA BILDER ÄR TAGNA AV LISA BARRYD @FOTOLISAS
Massa tack!!