Snart är det Jul igen…..


Tiden flyger fram och nu är vi mitt i November, mitt i mörkret och mitt i den regnigaste delen av året i Göteborg i alla fall. Men de få små stunder av solsken är fantastiskt. Så försök att njut av dom om du kan fånga solen!!

Imorgon åker jag på Retreat till Bohuslän än en gång för faktiskt det 10onde året i rad. Nu finns det retreat till höger och vänster men när jag började var det inte vanligt. Jag hade HOT Yoga och RAWFOOD retreats och ingen visste vad Hot Yoga var och ännu mindre vad RAWFOOD var. Jag var väldigt inspirerad av Isabella som startade Rawfoodbaren och jag blev introducerad till rawfood själv av Erica Palmkranz som nu nästa torsdag 21 nov skall fixa mat till mitt och Sam Aziz Workshop, Vinyasa och Yin. Så cirkeln sluter sig….:o) Under vår Workshop så kommer vi tala om olikheter vi har som lärare och hur vi på olika sätt kan göra olika positioner, hur man skall tänka om man är stel eller rörlig, man eller kvinna, snabb eller långsam…:o) Kom och lek med oss 17.30-21.00 några platser kvar!

Tillbaka till retreaten….:o) Folk åkte hem med magknip från mina retreat under de första åren och var bubbliga i magen. ….:o) Nu är förvånansvärt få som INTE vet vad Rawfood är och alla har totalkoll på vad Hot Yoga är. Jag har däremot gått bort från Hot Yoga men har fortfarande massa god mat från Cissi Urbanke på mina retreats. Både i Bohuslän och i Hemsedal.SKID OCH YOGA RETREAT I HEMSEDAL 5-8 MARS

Under en långhelg så kommer vi åka massa skidor och äta god mat, yoga och umgås. Alla är välkomna nybörjare som erfarna skidåkare då vi är en liten grupp och två skidinstruktörer (Sara Orrensjö som är Nordisk Mästare i Extremskidåking och Isabel som har arbetar som Skidlärare i 4 år i Aspen, Colorado) som tar hand om er. Du behöver inte tänka på nått utan bara packa ner dina grejer och hoppa på bussen i Göteborg på torsdagen och tillbaka på söndag. Priset för helgen är 8900 och då ingår allt.
*Resa
*Boende
*Liftkort
*All mat
*Skidlektioner
*Yogaklasser
*Kul häng och lite After-Ski….:o)

Yoga 20.0 Fördjupningskurs i Yoga

Nu till hösten kommer jag under två helger ha en fördjupningskurs i Yoga för dig som vill lära dig mer. Utveckla din practice eller kanske hitta tillbaka till din yoga. Jag har alltid längtat efter en fördjupningskurs men det som har funnits är lärarutbildningar och jag har gått så många och alla har fokus på att lära ut yoga. Att se hur eleven skall kunna utvecklas och lite tid läggs på ens egna practice. Alla utbildningar är olika men detta är som sagt inte en utbildning. Detta är för dig! För att du skall känna dig tryggare på mattan och lära känna din kropp mer och bättre. Känna vad du har din potential och vad du behöver för att komma djupare och längre. Eller du kanske rent av behöver stanna upp och backa. Allt detta kommer vi under två långhelger gå igenom och min förhoppning är att du kommer ha en practice att ta med dig livet ut. Ett hållbart förhållningssätt till yoga och en lycka över att ha yogan i ditt liv. Läs mer under Yoga 20.0 på hemsidan.

Vill du vara med? Jag har bara 10 platser och hälften är redan bokade så maila mig för att boka en av de resterande
info@yogagbg.se

Den 1-2 februari är det dags för Göteborgs absolut minsta och personligaste Yogafestival….:o) I studion i Guldheden kommer vi erbjuda massa klasser under en helg. Bokningen öppnar den 3 december och då kommer du även få reda på alla de härliga lärarna som kommer vara med på GOLDEN YOGA FESTIVAL!!

Jag önskar er redan nu en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År så hoppas jag att vi ses.

Fram till mitten på december kommer jag ha klasser i studion på tisdagar och torsdagar och hoppas att vi ses. Glöm inte att dina klippkort gäller i ett år men de som köps nu gäller till midsommar.

Och har du friskvårdsbidrag så kan du utnyttja de hos mig så hör av dig så fixar jag det!