Virus och Åreflytt


Åre Flytt och virus *

Nu i dessa virus tider så uppmanar jag alla att vara noga med att stanna hemma om man är sjuk. Även tvätta händerna ordentligt! Detta gäller alltid på alla mina yoga klasser men måste påpeka det åter igen. Jag har öppet som vanligt! Dels för att vi aldrig är mer än 14 på en klass och dels för att jag följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten!

För att undvika smittspridning, oavsett typ av virus, rekommenderar Folkhälsomyndigheten följande: 

  • Undvik att röra vid ansiktet eller ögon
  • Undvika nära kontakt med sjuka människor
  • Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter ett toalettbesök
  • Använd Handsprit som ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt
  • Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer
  • Stanna hemma när du är sjuk för att undvika att smitta människor på bussen, ditt arbete eller där du är nära andra som på gym, yogastudio m.m

Ni kan även läsa denna artikel

https://svt.se/nyheter/inrikes/analys-strimmor-av-ljus-i-coronamorkret

Jag väljer att lyssna på myndigheterna och på de medicinsk kunniga istället för att följa politiker som visar sin handlingskraft eller företagsledare som känner att de måste göra något. För att alla bunkrar toapapper och är stressade över viruset. Jag kan ha fel men jag tror att det är en storm i ett vattenglas. Vi måste skydda de som är sjuka och äldre men vi som är fullt friska kan leva vidare och vara noggrannare med handtvätt och lyssna på sin kropp om man mår dåligt! Och hålla oss hemma om vi är sjuka och skydda de som är gamla och redan har nedsatt immunförsvar.

Jag hoppas verkligen att äventyret till Svalbard inte blir inställt och jag har två platser kvar på detta magiska äventyr. Yoga och en naturupplevelse utöver det vanliga! 15-23 maj

YogaGames har flyttat till i oktober och jag hoppas på att fortfarande kunna hålla klass då. Använd YOGAGBG om du vill boka och få rabatt…:o)

23-25 Oktober och jag hoppas på att kunna komma då!

Sommarboost i juni den 11-16 juni och boka genom att maila mig

Jag kommer ha klasser i vår i studion men efter det så kommer det vara lite paus. Jag och familjen flyttar till Åre i aug och barnen börjar skolan där. Johan skall arbeta på sjukhuset i Östersund som läkare och jag skall göra min åttonde säsong i bergen. Efter massa år i Österrike och Aspen skall jag nu testa svenska fjällen. Ser så fram emot detta då det länge varit vår dröm. Jag tänkte ofta när jag bodde i skidorter som ung att det hade varit så häftigt att kunna göra detta om man någongång fick en familj. Att man kan göra detta även om man är vuxen….

Nu är jag tydligen vuxen och nu tar vi detta beslutet och kastar oss ut! Vi kommer bo i Tegefjäll och vi har köpt en lägenhet där som är klar i höst.

Så vill du Yoga med mig i GBG passa på innan sommaren! Jag kommer ha min fördjupningskurs i höst i Göteborg och den är full nu, så fantastiskt kul men även tråkigt då jag vet att ni är fler som vill gå. Skicka gärna in önskemål om ni vill vara med på nästa kurs. Det som vi gör under kursen skiljer sig från en Yogalärarutbildning, under kursen fokuserar vi på dig och din Yoga. Hur DU skall kunna utvecklas och fördjupa din practice. Eller om du bara vill Yoga massa under två helger med massa andra härliga människor och mig. Du kommer garanterat fördjupa din kunskap vare sig du vill eller inte

I början på November kommer jag ha ett retreat åter igen i Bohuslän! Hoppas du kan vara med på det och maila mig om du vill ha en plats. Oavestt vad som händer med Corona så kan du om du bor i GBG alltid ta dig till Bohuslän för en härlig helg med god mat och massa yoga. Boka dig genom att maila mig på info@yogagbg.se

Eftersom vi flyttar har jag funderat på massa olika sätt som jag kan yoga med er och online är inte riktigt min grej. Jag vill kunna gå runt dig 360*grader och kunna justera dig om det behövs. Jag vill kunna ta på dig helt enkelt….:o)  Jag vet att det finns massa lärare som erbjuder online och det får dom gärna göra men det är inte min grej. Jag har under de senare åren insett att jag är inte nångon yogalärare som levererar en grym spellista och en härlig flow….:o) Jag bestämmer vad jag skall undervisa när jag ser ER. När jag går runt i andningsövningen ser hur du rör dig, vad du har för skador och begränsningar. Hur skall jag kunna utforma en klass så du får ut mest av den, ge olika alternativ till dig med skador eller begränsningar. Jag gillar klasser som är små, helst under 20 personer. Helt kasst pengamässigt, men för dig och för mig är det bäst….:o) Då kör jag på det! Jag vill erbjuda klasser och en studio som jag själv skulle bli glad av att gå på. Någon som säger hej när jag kommer och vet vad jag heter, känner till mina styrkor och svagheter och som kan lyfta mig och få mig att göra saker jag inte trodde vad möjliga. Jag hoppas jag är det för dig när du kommer på mina klasser för jag försöker så gott jag kan….:o)

Hoppas du håller dig frisk och att vi ses på klass snart!

Med Värme

Isabel

Yoga GBG 

www.yogagbg.se 

Instagram: yogagbg

Twitter: isabels_yoga 

Facebook: facebook.com/hotyogagbg