APRIL SHOWERS BRING FORTH MAY FLOWERS


Nu har vi ungefär två månader kvar till sommaren och vi längtar nog alla väldigt mycket till det. Jag kände i veckan att vi gick tillbaka till vinter bara ett litet tag och hoppas att värmen kommer snart. Som den vi hade i April några dagar.

Nästa helg den 9 maj och 11 maj skall jag testa något nytt i studion. Jag är inte en person som är bra på att yoga hemma till en online klass och en av anledningarna till att jag gillar Yoga är att det är en grupp. Men man kör sitt egna på mattan men man gör det ihop, synkroniserat och med samma andetag. Därför kommer jag rigga upp i studion en stor skärm och streama en klass från Paul Grilley som är grundaren av Yin Yoga. Och så kommer vi koppla upp oss till en av mina absoluta favoritlärare som jag har gått utbildning för. Donna Fahri! Så grym! På måndag kör vi med Donna och på lörd med Paul. Lunch efter klassen på måndag med Donna!

Jag kommer under båda klasserna finnas där för frågor samt assistering.

På lördag testar vi något nytt och yogar ihop till en online klass.
Donna är en av mina favoritlärare och nu testar vi nått nytt!!! Efter klassen äter vi lunch hos restaurangen bredvid! Hoppas du kan komma!!

Är det fint väder så kommer vi börja alla klasserna utomhus för att sen flytta in, är det varmt och vädret tillåter så är vi ute annars inne och vi har begränsat med platser. Känner du dig ändå orolig så har vi en plats i studion lite upphöjt precis vid dörren som man kan boka om man vill ha den.

Resan till Svalbard är framflyttad så hoppas du kanske kan hänga med nästa år.

I sommar kommer jag ha två heldagar i Bohuslän med massa yoga och bad om man vill. Det finns möjlighet att ta bussen från Göteborg på morgonen för att sen ta bussen hem på em. Du åker då ca 8.00 från centralen och är tillbaka innan 17.00.

Vill du ha Lunch kan man boka till det för 150 kr. Om vädret tillåter är vi ute så mycket som möjligt och håller avstånd då det är en stor lokal.

Boka via www.timecenter.com/hotyogagbg

Hoppas du får en härlig maj och att vi ses innan midsommar! Har du klippkort så gäller dessa bara fram till juni i studion så kom innan jag flyttar till Åre!