Sommar sommar sol igen


Det kommer aldrig kännas bättre än det känns just nu….:o)

Nu är det mitt i sommaren och ömsom regn och ömsom sol, jättevarmt och superkallt! En riktigt härlig svensk sommar då!

Några få platser kvar till söndagens yogadag! p.s det skall regna så en utmärkt dag att yoga hela dan…..:o)

Vi har flyttat ut ur vårt hus hemma för att hyra ut det i några år, vi har då flyttat in i en friggebod på 15m2 och jag har byggt utekök och utedusch. Åkt massa båt druckit bubbel och ätit skaldjur, yogat lite varje dag och gått många promenader vid havet. Jag laddar västkusten till max innan vi drar norrut och blir norrlänningar! Åre jag är redo med salt hår och solbrun tar vi tåget upp den 15 aug…:o)

Min lilla tjej har blivit stor och nu står vi upp och ner ihop, inte långt kvar så slår hon mig..:o)

Denna vår har varit väldigt annorlunda för många och för min del har jag jobbat ungefär lika mycket. Företagsklasser försvann men några valde att köra online efter ett tag då de insåg att ingen kommer tillbaka till kontoret. Jag kommer ha online klasser till hösten för de företag som vill från Åre vilken skall bli spännande. Även online PT om någon vill boka det så hör av er. Ser så fram emot att sätta mig med kursplanen för fördjupningskursen då jag nu har haft mina samtal med de flesta som skall vara med. Kommer hem till GBG för en intensiv yogahelg 18-20 sept sen 16-18 okt.

Hör av dig om du är intresserad av att gå nästa kurs.

I höst skall barnen börja skolan och vi skall flytta två gånger samt Johan skall börja jobba på sjukhuset i Östersund sen sätter hans AT i Östersund igång mitt i allt detta. Så jag kommer vara föräldrarledig till maj 2021 ungefär 80% så lite kommer jag arbeta men inte alls som innan. Med klasser tre kvällar i veckan samt varje helg så känns det skönt att kunna sätta mig med familjen och äta middag ihop! En vardag som alla andra har är det jag längtar efter. Ni som känner mig vet att det inte kommer bli så att jag sitter still utan de 20% jag kommer jobba kommer jag maximera helt klart. Detta är planen men vet inte vad som händer, vem vet det! Viruset som har härjat har drabbat alla. Jag har haft nästan exakt lika mycket att göra som vanligt men mer än halverat antal på mina klasser samt blivit av med många events. Svalbard blev flyttat ett år framåt, Yoga Games till oktober. Företagsklasser som ställs in och om jag inte jobbar får jag inte betalt vilket är rimligt när man är konsult. Jag har hållit avstånd till de som velat, kramat de som behövt en kram och pratat mycket om viruset. Johan har arbetat på en Covid avdelning och blev smittad och har antikroppar. Jag och barnen levde med honom under tiden och blev inte smittade vad vi vet men det är ett lurigt virus. Jag är inte expert och inte Johan heller även om han disputerat i Medicin samt är utbildad läkare och arbetar på en Covid avdelning. Så fortsätt att tvätta händerna, stanna hemma om du är sjuk och ta hand om varandra.

Jag har talat med Linda och Jasmin på Pilates Complete och de har gett mig en kod för att boka er och testa att träna hos dem.

Här kommer koden som ger din vänner, kunder, kontakter 3 gratisklasser hos oss.

Koden de skall ange vid kontakt är: Isabel

De mailar oss på anmalan@pilatescomplete.se och anger namn, epost, mobilnummer samt koden + naturligtvis vilken/vilka klasser de vill delta på. Om de kontaktar oss minst 1 vecka i förväg kan vi garantera plats, annars i mån av plats. Aktuellt schema finns här:

Koden för 3 gratisklasser ( värde 840 kr ) är giltig på våra ordinarie gruppträningsklasser ( ej kurser, eventklasser etc.) tom 20200831.

Elaine de Souza kommer ha klasser i studion i Guldheden framöver och henne hittar du på elainedesouza.com

Jag kommer sakna att ha klasser regelbundet i Göteborg och har haft det i över 10 år nu så dags för en liten paus. Även om jag kommer hålla till på Åre Yogacentrum med Malin och resten av alla härliga där uppe så är familjen kvar i Göteborg och vi kommer besöka och under hösten flytta upp lite mer och mer i takt med att vår lägenhet är klar.

Ser fram emot att ses i Göteborg, Bohuslän eller Åre eller Svalbard framöver.

Skid&Yoga helg i Åre med extra allt….:o) Skippa alperna i vinter och häng med oss i Sverige!!! Maila om du vill vara med!!