SKID&YOGA MARS


Mars

ÅRE

 BOKA NU

info@yogagbg.se

SKID&YOGA 24-28 Mars 2021

Med SARA & ISABEL info längst upp

MAGISKA ÅRE

MARS: Helgen i Åre kommer bli helt fantastisk. Detta är helgen då du bara checkar ut och låter oss ta hand om dig. Vi åker tåg från Göteborg på onsdagen kl 18.20. På vägen upp så fixar vi matsäck, vi bor i ett super härligt BB med utsikt över Åresjön och Renfjället. Vi kommer yoga på Åre Yogacenter som ligger mitt i byn.

Denna resan är för dig som gillar skidåkning och som vill få ut så mycket som möjligt av din skidåkning.  Att kunna åka iväg en helg och du vet att all mat är bokad, du behöver inte laga. Lunch och middagar äter vi på olika restauranger i byn. Man måste inte följa med men roligt om du gör det såklart.

Första kvällen så bjuder vi på lite after-ski med bubbel och plock på Åre BB innan middagen. Sen om man vill ha med vin eller öl så är det fritt fram att ta med sig det.

Tanken med denna helgen är att vi skall åka massa skidor. Men om du inte vill åka skidor så finns det massor för dig att göra i Åre ändå.

Har du några frågor är det bara att kontakta oss och fråga på! info@yogagbg.se

Resan får man boka själv via SJ

9000kr för boende, liftkort, yoga, skidåkning, lunch och ett glatt humör!

Filosofi

Vi älskar snö, yoga, träning och mat. Och så gillar vi glada människor och ha roligt.  Varför inte kombinera dem? Så lät tankegångarna en sen kväll i Fjällbacka skärgård då Isabel och Sara började prata om vad man egentligen vill göra i livet. Sagt och gjort! Här är vi nu.

2021 blir åttonde året på raken som SKID&YOGA resan genomförts och det är så kul att det har varit så uppskattat och att vi kan fortsätta med detta. Detta året har vi beslutat att lägga båda resorna till våra egna fjäll. Dels för att de är fantastiska men även för miljöns skull.

Vi jobbar inte med kvantitet utan med kvalité, därför har vi aldrig grupper med mer än 12 personer för att vi skall kunna hjälpa er alla med era speciella behov. Nu under Covid är vi max 12.

Vill man åka med sina kompisar, kollegor eller familj alla är välkomna oavsett skidnivå eller yogaerfarenhet.

Isabel har drivit yogastudio i Göteborg i över 10 år men bor nu i Åre och Sara jobbar med träning och har The Bunker i Hovås. Vi har båda familj och vet hur klurigt det kan vara att få tillfredställa sina egna intressen när man är mitt i livet. Men även hur viktigt det är att ibland få komma iväg och få njuta och ro om sig själv. Genom att kombinera resa, yoga och skidåkning i fantastiska miljöer kan du få möjlighet att bara vara dig själv för några dagar och samla massor av kraft, energi och härliga minnen.

IMG_0448

Isabel Holmquist driver Yoga Gbg och har närmare 30 års erfarenhet av yoga. Med lekfullhet och fokus på anatomi och hållbarhet guidar Isabel dig genom allt från enkla övningar och om du är mer avancerad kommer du bli utmanad. Yogan är en kraftfull sjukgymnastik och under klasserna kommer du lära känna din kropp bättre och få tips på hur man på ett hållbart sätt tränar yoga. Isabel har arbetat som skid, snowboard och telemarksinstruktör i flera år i Aspen och har själv åkt skidor, telemark och snowboard i över 35 år.

Det kommer erbjudas klasser på morgonen innan backarna öppnar för att väcka kroppen och på så sätt värma upp inför en dag i pisten. Klasserna anpassas efter deltagarna och är enkla kraftfulla övningar som är komponerade att passa skid-, snowboard- och telemarksåkare. Schemat kommer längre fram  i Åre kommer klasserna vara på Åre Yogacenter och öppna för alla. Men ni som åker med oss har första tjing på platserna.

IMG_1929
_W1E0033

Sara Orrensjö är hälsopedagogen som sadlade om och blev professionell extremskidåkerska. Hon har vunnit Nordiska Mästerskapen i friåkning och var med och skapade världens första skidfilm med endast kvinnliga deltagare. Numera är tävlingskarriären lagd på hyllan men hon är fortfarande flitigt anlitad som coach, föreläsare och skidmodell. Idag är Sara ansvarig för The Bunker i Hovås. Sara vill att alla som åker skidor, oavsett nivå, ska på ett lekfullt och kreativt sätt våga tänja på gränserna och utveckla sin åkning. Du behöver inte vara proffs för att hänga med i Saras grupp utan det viktigaste är att du älskar att åka skidor.