Hälsningar från Snöstormen


Elen var borta och Johan jobbar natt och massa snö överallt! Känns ändå så härligt och vi har flyttat till ett nytt hus som vi absolut älskar. Det ligger helt magiskt bara 300 över E14 när man kör upp mot Ullådalen och Rödkullen! Här får vi bo ett tag framöver och på ovanvåningen finns ett rum som jag skall ha en liten popup studio i. 

Åre Yogacenter blev av med sin lokal i dec och då flyttade vi in i detta huset och då började tanken på en liten hemmastudio. Så nu kör jag! Så hoppas jag att ni kommer och yogar eller hänger med online. 

Måndagar har Frida klass 8.45-10.00

Tisdagar fortsätter jag 18.15-19.45

Torsdagar desamma 8.45-10.00

Sen kommer jag ha lite events och annat. 

Anja Bergh kommer Gösta den 8 feb och hålla en klass

Sen v efter kommer Milla Krook oxå ha en klass hos mig samt Camilla @theprctice_gbg 

Milla Krook
Camilla@thepractice_gbg

Skall bli så kul och ser så fram emot att ses!! 

Under dessa två åren för det är för 2 år sen som Covid började härja. Johan var klar som läkare och vi hade bestämt oss att flytta till Åre. Ortopedavdelningen bytte snabbt om till en Covid avdelning och allt var ovisst. Ovissheten lever vi fortfarande med men känns som vi alla är lite lugnare. Även om smittan har ökat. Jag får statistik från min pappa varje vecka på covid från v till v på olika ställen och förra v hade covid ökat med 2000% i Åre. Skolorna stängde några extra dagar så vi har avnjutit ett 26 dagar långt jullov….;o) storm nu och ingen el men hoppas den och plogbilen kommer så vi kommer till skolan imorg! Ett helt annat liv än för 2 år sen och är så glad och tacksam över beslutet att flytta. 

Jag säger inte att det varit lätt men det har varit så roligt! Jag har träffat så många underbara människor som jag kommer hänga med resten av mitt liv. Vänner för livet och upplevt så mycke roligt! Jag har upplevt massa regnbågar, snöstormar, minusgrader och solsken. Men samtidigt vardagen och körande hit och dit som en taxiverksamhet!! Vet att jag ojjade mig för min mamma för ett tag sen och sa att ”det är så mycket nu” varpå hon svarade ”du är mitt i livet nu och då skall det vara mycket, du kommer blicka tillbaka och längta till den här tiden längre fram” så man får väl njuta av att ha en son som vill sova i ens säng och svänga runt som en propeller. Eller jaga honom ner för backen med snowboard för en dag vill han inte det längre. Försöka njuta när det ges tillfälle. Och försöka vara närvarade. 

Mitt nyårslöfte för 2022 blev ingenting men min intention för 2022 är att andas mer. Att försöka vara mer närvarande i det jag gör och njuta ännu mer!! Johan säger ofta att jag är 20 steg framför honom men skall i år försöka gå bredvid honom!! Det är min intention (åka fram och tillbaka till Östersund får han däremot göra ensam, jag måste vara i Åre med Doris och Harald…;o) 

Jag kommer till Gbg den 29 och kommer vikariera för Åsa på hennes klass i Sisjön kl 9.30 om inte tåget blir för sent! Sen har jag en vinterboost i GBG Hos Elaine i min gamla studio. En 3 timmars klass där vi kommer jobba igenom hela kroppen från topp till tå!! 

Kommer även fortsätta med VINTERBOOSTEN från den 2 feb-6 feb i Åre men man kan hänga med online. Under dessa dagarna så låter vi kroppen vilja ha yogan! Att få kroppen att längta efter det så du slipper bestämma över knoppen att komma till mattan! Kroppen bestämmer!! 

Sen har vi det här med betalning, jag har så svårt för det men vet även att jag måste ha in pengar för 2021 var ett riktigt kasst år helt enkelt…. Men jag jobbade på skolan och lite andra ställen så det skall nog ordna upp sig! 

Men jag har tänkt såhär

1 gång drop in 275 kr

6 gånger kurs 1000 kr

10 klippkort 2300 kr 

(Gäller denna terminen) 

Jag kommer även ha det så att jag har kurser som går 6 v. Detta för att jag skall veta att jag har minst 4 på varje kurs för att den skall bli av. Är det så att man missar så får man på något sätt ta igen. 

Är det så att man vill gå på två klasser i v så får man gärna göra det eller om man vill gå på alla tre så funkar det oxå. Hör av dig då om så för då löser vi det på nått sätt.

Jag vet att det är sjukdomstider men måste på något sätt få hela verksamheten att funka. 

Så nu har jag pratat om det ekonomiska…:o) 

Stor kram

Till dig och hoppas allt är bra med dig

Gå in och kolla på Instagram för uppdatering vad som händer och gå även in på 

www.YogaÅre.se 

För info om mig och framför allt Frida som jag har Italien Retreat med! 

Hoppas vi ses!! 

Skottad gång till ingången till Yogastudion