FÖRETAG


Jag har under flera år arbetat med företagsyoga, engångsevent samt Hälsosatsningar på företag.

Då jag har över 20 års erfarenhet av yoga anpassar jag klasserna efter era önskemål, mest fokus om det är på kontor är att öppna upp bröst och förebygga framåt rotering i axlar och nacke. Samt att jobba er upp till ståendes genom att stretcha ut höfter och ben. Klasserna är till för att stärka och stretcha en kontorskropp.

 

Skall ni ha en konferens så är det fantastiskt att börja dagen med en yogaklass, energinivån höjs samt att ni svetsar samman gruppen.

 

Jag är flexibel och kan förflytta mig till ditt kontor eller om ni vill komma till min studio i Guldheden så är ni hjärtligt välkomna. Det finns dusch och plats för ca 14 personer.

 

Kontakta mig för priser och tider så hoppas jag att vi kan komma fram till något som passar ert företag.

 

 

IMG_2003
Efter tre år på SEB valde jag själv att avsluta min tid där då de fick en ny friskvårdsleverantör.

 

 

Några ord från mina företagskunder:

Isabel har under hösten 2014 fungerat som hälsocoach för oss här på Coopervision Nordic i Göteborg.

Hennes uppdrag har varit att få oss att tänka och leva mer hälsosamt än tidigare. Ett uppdrag som hon verkligen lyckats med!

Vi har bl.a. haft flera Yoga-pass, lärt oss mer om hälsosam ekologisk mat,haft smoothie kurs och varit på studiebesök på ICA för att se hur enkelt vi kan byta ut våra ”vanliga” varor mot mer sunda och ekologiska alternativ. Isabel har också haft enskilda samtal med de medarbetare som så önskat. Eftersom vi ju alla är olika och har olika förutsättningar har Isabel hjälpt var och en med tips och råd på hur man kan förbättra sin livssituation både i arbetslivet och privat. Detta har varit mycket uppskattat!

Isabel brinner verkligen för att dela med sig av sina kunskaper. Hon är fantastisk på att inspirera och förmedla en sundare livsstil på ett roligt och okomplicerat sätt. Hon har också fått oss att tänka mer på vad vi stoppar i oss dagligen och gett oss värdefulla tips på hur vi ska göra för att få en sundare vardag helt enkelt!

Jag och alla mina kollegor kan varmt rekommendera Isabel till andra företag som vill förbättra personalens hälsa!

/Marie Karlsson Coopervision

logo

 

Forever Living Products i Mölndal: 2014 till idag

”Jag har bara lyckats gå en gång men det var fantastiskt härligt, hon är väldigt bra och det är så smidigt när det är på Slottet“

 

”Jag var väldigt skeptisk till detta i början, men måste säga att jag gillar det verkligen. Hoppas vi kan köra det igen!”

 

”Jag  tycker yogan har varit fantastisk! Har haft  mycket mindre problem  med  nacke och  rygg sen  vi  började.”

 

”Jag tycker att det är en väldigt bra träningsform för kroppen när man sitter still så mycket som vi gör. Nu har jag testat yogan bara vid två tillfällen och jag känner redan att det börjar lossa på en del ställen där jag brukar vara stel och känner även av träningsvärk dagen efter. Jag tycker att den är super bra för kropp och själ”

 

”Det har varit väldigt lärorikt och förvånansvärt jobbigt. Var väldigt skeptisk till en början men upptäckte hur det lossnade i hela nack- och axelpartiet med molande värk dagen efter (på ett bra sätt som träningsvärk).”